Evaluering af 1. år på MCC-uddannelsen

NavnCNCL Working Paper
    Nummer2
    ISSN1601-6467

Cheesman, R., & Qvist, M. (2001). Evaluering af 1. år på MCC-uddannelsen. Roskilde Universitet. CNCL Working Paper, Nr. 2
    Cheesman, Robin ; Qvist, Mette. / Evaluering af 1. år på MCC-uddannelsen. Roskilde Universitet, 2001. (CNCL Working Paper; Nr. 2).
    @techreport{f0e731345e344d238f8558ea7dd1ae3f,
    title = "Evaluering af 1. {\aa}r p{\aa} MCC-uddannelsen",
    abstract = "Denne rapport er udarbejdet p{\aa} baggrund af en online sp{\o}rgeskema-unders{\o}gelse udf{\o}rt i juni 2001. Sp{\o}rgeskemaet blev besvaret af 22 af de 23 studerende der i juni 2001 gik til eksamen efter det f{\o}rste modul/{\aa}r p{\aa} uddannelsen Master i Computer-mediated Communication (MCC). Det var f{\o}rste {\aa}r ikke kun for de studerende, men ogs{\aa} for uddannelsen og for os der var medansvarlige for at det gik som det gik.",
    author = "Robin Cheesman and Mette Qvist",
    year = "2001",
    publisher = "Roskilde Universitet",
    type = "WorkingPaper",
    institution = "Roskilde Universitet",

Cheesman, R & Qvist, M 2001 'Evaluering af 1. år på MCC-uddannelsen' Roskilde Universitet.

Evaluering af 1. år på MCC-uddannelsen. / Cheesman, Robin; Qvist, Mette.

Roskilde Universitet, 2001.

Publikation: Working paperForskning

TY - UNPB

T1 - Evaluering af 1. år på MCC-uddannelsen

AU - Cheesman, Robin

AU - Qvist, Mette

PY - 2001

Y1 - 2001

N2 - Denne rapport er udarbejdet på baggrund af en online spørgeskema-undersøgelse udført i juni 2001. Spørgeskemaet blev besvaret af 22 af de 23 studerende der i juni 2001 gik til eksamen efter det første modul/år på uddannelsen Master i Computer-mediated Communication (MCC). Det var første år ikke kun for de studerende, men også for uddannelsen og for os der var medansvarlige for at det gik som det gik.

AB - Denne rapport er udarbejdet på baggrund af en online spørgeskema-undersøgelse udført i juni 2001. Spørgeskemaet blev besvaret af 22 af de 23 studerende der i juni 2001 gik til eksamen efter det første modul/år på uddannelsen Master i Computer-mediated Communication (MCC). Det var første år ikke kun for de studerende, men også for uddannelsen og for os der var medansvarlige for at det gik som det gik.

M3 - Working paper

BT - Evaluering af 1. år på MCC-uddannelsen

PB - Roskilde Universitet

Cheesman R, Qvist M. Evaluering af 1. år på MCC-uddannelsen. Roskilde Universitet. 2001.