Evaluation of the Socrates intensive programme on community development

Katrin Erna Hjort

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

OriginalsprogEngelsk
    Udgivelses stedNorthern Ireland
    ForlagMagee College, University of Ulster
    StatusUdgivet - 1999

Hjort, K. E. (1999). Evaluation of the Socrates intensive programme on community development. Northern Ireland: Magee College, University of Ulster.
    Hjort, Katrin Erna. / Evaluation of the Socrates intensive programme on community development. Northern Ireland : Magee College, University of Ulster, 1999.
    @book{b78ec27052bb11dba4bc000ea68e967b,
    title = "Evaluation of the Socrates intensive programme on community development",
    author = "Hjort, {Katrin Erna}",
    year = "1999",
    language = "English",
    publisher = "Magee College, University of Ulster",

Hjort, KE 1999, Evaluation of the Socrates intensive programme on community development. Magee College, University of Ulster, Northern Ireland.

Evaluation of the Socrates intensive programme on community development. / Hjort, Katrin Erna.

Northern Ireland : Magee College, University of Ulster, 1999.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Evaluation of the Socrates intensive programme on community development

AU - Hjort, Katrin Erna

PY - 1999

Y1 - 1999

M3 - Report

BT - Evaluation of the Socrates intensive programme on community development

PB - Magee College, University of Ulster

CY - Northern Ireland

Hjort KE. Evaluation of the Socrates intensive programme on community development. Northern Ireland: Magee College, University of Ulster, 1999.