European regional development - analytical tools

Advanced course in Planning, Space and Resources

Rasmus Ole Rasmussen (Redaktør), Hans Folke (Redaktør)

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportKompendium/lecture notesUndervisning

OriginalsprogEngelsk
    Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    Udgave1
    StatusUdgivet - 2006

Rasmussen, R. O., & Folke, H. (red.) (2006). European regional development - analytical tools: Advanced course in Planning, Space and Resources. (1 udg.) Roskilde: Roskilde Universitet.
    Rasmussen, Rasmus Ole (Redaktør) ; Folke, Hans (Redaktør). / European regional development - analytical tools : Advanced course in Planning, Space and Resources. 1 udg. Roskilde : Roskilde Universitet, 2006. 200 s.
    @book{a9d57b109f2811db9f01000ea68e967b,
    title = "European regional development - analytical tools: Advanced course in Planning, Space and Resources",
    editor = "Rasmussen, {Rasmus Ole} and Hans Folke",
    year = "2006",
    language = "English",
    publisher = "Roskilde Universitet",
    edition = "1",

Rasmussen, RO & Folke, H (red) 2006, European regional development - analytical tools: Advanced course in Planning, Space and Resources. 1 udg, Roskilde Universitet, Roskilde.

European regional development - analytical tools : Advanced course in Planning, Space and Resources. / Rasmussen, Rasmus Ole (Redaktør); Folke, Hans (Redaktør).

1 udg. Roskilde : Roskilde Universitet, 2006. 200 s.

TY - BOOK

T1 - European regional development - analytical tools

T2 - Advanced course in Planning, Space and Resources

A2 - Rasmussen, Rasmus Ole

A2 - Folke, Hans

PY - 2006

Y1 - 2006

M3 - Compendium/lecture notes

BT - European regional development - analytical tools

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Rasmussen RO, (ed.), Folke H, (ed.). European regional development - analytical tools: Advanced course in Planning, Space and Resources. 1 udg. Roskilde: Roskilde Universitet, 2006. 200 s.