European Perspectives on Design Research

OriginalsprogEngelsk
    Publikationsdato2008
    StatusUdgivet - 2008
    BegivenhedThe International Conference on Design Science Research in IT (DESRIST) - Georgia State University, USA
    Varighed: 8 maj 200810 maj 2008
    Konferencens nummer: 3rd

Konference

KonferenceThe International Conference on Design Science Research in IT (DESRIST)
    Nummer3rd
    LandUSA
    ByGeorgia State University
    Periode08/05/200810/05/2008

Bibliografisk note

Værtspublikationsredaktører: Vijay Vaishnavi
    Værtspublikationsredaktører: Richard Baskerville

Rossi, M., Pries-Heje, J., Niehaves, B., & Winter, R. (2008). European Perspectives on Design Research. Abstract fra The International Conference on Design Science Research in IT (DESRIST), Georgia State University, USA.
    Rossi, Matti ; Pries-Heje, Jan ; Niehaves, Björn ; Winter, Robert. / European Perspectives on Design Research. Abstract fra The International Conference on Design Science Research in IT (DESRIST), Georgia State University, USA.2 s.
    @conference{f2f6c8003ad411ddb490000ea68e967b,
    title = "European Perspectives on Design Research",
    author = "Matti Rossi and Jan Pries-Heje and Bj{\"o}rn Niehaves and Robert Winter",
    note = "V{\ae}rtspublikationsredakt{\o}rer: Vijay Vaishnavi V{\ae}rtspublikationsredakt{\o}rer: Richard Baskerville; null ; Conference date: 08-05-2008 Through 10-05-2008",
    year = "2008",
    language = "English",

Rossi, M, Pries-Heje, J, Niehaves, B & Winter, R 2008, 'European Perspectives on Design Research' The International Conference on Design Science Research in IT (DESRIST), Georgia State University, USA, 08/05/2008 - 10/05/2008, .

European Perspectives on Design Research. / Rossi, Matti; Pries-Heje, Jan; Niehaves, Björn; Winter, Robert.

Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskning

TY - ABST

T1 - European Perspectives on Design Research

AU - Rossi, Matti

AU - Pries-Heje, Jan

AU - Niehaves, Björn

AU - Winter, Robert

N1 - Værtspublikationsredaktører: Vijay Vaishnavi Værtspublikationsredaktører: Richard Baskerville

PY - 2008

Y1 - 2008

M3 - Conference abstract for conference

Rossi M, Pries-Heje J, Niehaves B, Winter R. European Perspectives on Design Research. 2008. Abstract fra The International Conference on Design Science Research in IT (DESRIST), Georgia State University, USA.