Mads Christian Dagnis Jensen (Redaktør), Michaël Tatham (Redaktør)

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportAntologiForskningpeer review

OriginalsprogEngelsk
ForlagTaylor & Francis
Vol/bind14
ISBN (Elektronisk)0190-0692
StatusUdgivet - 2017
NavnInternational Journal of Public Administration
ISSN0190-0692

Bibliografisk note

Special issue

Jensen, M. C. D., & Tatham , M. (red.) (2017). European Governance in a Changing World: Interests, Institutions and Policy Making. Taylor & Francis. International Journal of Public Administration
Jensen, Mads Christian Dagnis (Redaktør) ; Tatham , Michaël (Redaktør). / European Governance in a Changing World : Interests, Institutions and Policy Making. Taylor & Francis, 2017. (International Journal of Public Administration).
@book{c66fc73700104991a6309022058a5db4,
title = "European Governance in a Changing World: Interests, Institutions and Policy Making",
editor = "Jensen, {Mads Christian Dagnis} and Micha{\"e}l Tatham",
note = "Special issue",
year = "2017",
language = "English",
volume = "14",
publisher = "Taylor & Francis",

Jensen, MCD & Tatham , M (red) 2017, European Governance in a Changing World: Interests, Institutions and Policy Making. International Journal of Public Administration, bind 14, Taylor & Francis.

European Governance in a Changing World : Interests, Institutions and Policy Making. / Jensen, Mads Christian Dagnis (Redaktør); Tatham , Michaël (Redaktør).

Taylor & Francis, 2017.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportAntologiForskningpeer review

TY - BOOK

T1 - European Governance in a Changing World

T2 - Interests, Institutions and Policy Making

A2 - Jensen, Mads Christian Dagnis

A2 - Tatham , Michaël

N1 - Special issue

PY - 2017

Y1 - 2017

M3 - Anthology

VL - 14

BT - European Governance in a Changing World

PB - Taylor & Francis

Jensen MCD, (ed.), Tatham M, (ed.). European Governance in a Changing World: Interests, Institutions and Policy Making. Taylor & Francis, 2017. (International Journal of Public Administration).