Europæisk søjle vil lide samme skæbne som Delors' direktiver

Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

Resumé

Publikationsdato23 feb. 2017
StatusUdgivet - 23 feb. 2017

Bibliografisk note

Senest ændret: 23/02/2017

@misc{5d84167c2f3146db82a0d3931f4506b4,
title = "Europ{\ae}isk s{\o}jle vil lide samme sk{\ae}bne som Delors' direktiver",
abstract = "DEBAT: Kommissionens europ{\ae}iske s{\o}jle sp{\ae}nder ben for sig selv. Juncker b{\o}r anvende den {\aa}bne koordinationsmetode, hvis han vil forbedre den sociale dimension i EU, skriver Jon Kvist, professor ved Institut for Samfund og Globalisering, RUC.",
author = "Jon Kvist",
note = "Senest {\ae}ndret: 23/02/2017",
year = "2017",
month = "2",
day = "23",
type = "Other",

Europæisk søjle vil lide samme skæbne som Delors' direktiver. / Kvist, Jon.

2017, Debat.

Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

TY - ICOMM

T1 - Europæisk søjle vil lide samme skæbne som Delors' direktiver

AU - Kvist, Jon

N1 - Senest ændret: 23/02/2017

PY - 2017/2/23

Y1 - 2017/2/23

N2 - DEBAT: Kommissionens europæiske søjle spænder ben for sig selv. Juncker bør anvende den åbne koordinationsmetode, hvis han vil forbedre den sociale dimension i EU, skriver Jon Kvist, professor ved Institut for Samfund og Globalisering, RUC.

AB - DEBAT: Kommissionens europæiske søjle spænder ben for sig selv. Juncker bør anvende den åbne koordinationsmetode, hvis han vil forbedre den sociale dimension i EU, skriver Jon Kvist, professor ved Institut for Samfund og Globalisering, RUC.

M3 - Udgivelser på nettet - Net-publikation