Ethnic discrimination in the Danish media

A report for the "observatory for action against sex and ethnic discrimination"

Andrea Gallina, Kristoffer Gjerding, Carolina Guerrero

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

OriginalsprogEngelsk
    Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - 2001
    Navn Research report / Federico Caffe Centre
    Nummer5
    ISSN1396-5085

Gallina, A., Gjerding, K., & Guerrero, C. (2001). Ethnic discrimination in the Danish media: A report for the "observatory for action against sex and ethnic discrimination". Roskilde: Roskilde Universitet. Research report / Federico Caffe Centre, Nr. 5
    Gallina, Andrea ; Gjerding, Kristoffer ; Guerrero, Carolina. / Ethnic discrimination in the Danish media : A report for the "observatory for action against sex and ethnic discrimination". Roskilde : Roskilde Universitet, 2001. ( Research report / Federico Caffe Centre; Nr. 5).
    @book{e060809052c411db9789000ea68e967b,
    title = "Ethnic discrimination in the Danish media: A report for the {"}observatory for action against sex and ethnic discrimination{"}",
    author = "Andrea Gallina and Kristoffer Gjerding and Carolina Guerrero",
    year = "2001",
    language = "English",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Gallina, A, Gjerding, K & Guerrero, C 2001, Ethnic discrimination in the Danish media: A report for the "observatory for action against sex and ethnic discrimination". Research report / Federico Caffe Centre, nr. 5, Roskilde Universitet, Roskilde.

Ethnic discrimination in the Danish media : A report for the "observatory for action against sex and ethnic discrimination". / Gallina, Andrea; Gjerding, Kristoffer; Guerrero, Carolina.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Ethnic discrimination in the Danish media

T2 - A report for the "observatory for action against sex and ethnic discrimination"

AU - Gallina, Andrea

AU - Gjerding, Kristoffer

AU - Guerrero, Carolina

PY - 2001

Y1 - 2001

M3 - Report

BT - Ethnic discrimination in the Danish media

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Gallina A, Gjerding K, Guerrero C. Ethnic discrimination in the Danish media: A report for the "observatory for action against sex and ethnic discrimination". Roskilde: Roskilde Universitet, 2001. ( Research report / Federico Caffe Centre; Nr. 5).