Et spøgelse går gennem Europa

Bruno Amoroso (Redaktør), L. Hasager (Redaktør), P. Maskell (Redaktør), Poul Wolffsen (Redaktør)

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - 1991
    NavnSocialøkonomisk rapport
    Nummer6
    ISSN0903-6989
    NavnResearch report
    Nummer10
    ISSN0109-4343

Amoroso, B., Hasager, L., Maskell, P., & Wolffsen, P. (red.) (1991). Et spøgelse går gennem Europa. Roskilde: Roskilde Universitet. Socialøkonomisk rapport, Nr. 6, Research report, Nr. 10
    Amoroso, Bruno (Redaktør) ; Hasager, L. (Redaktør) ; Maskell, P. (Redaktør) ; Wolffsen, Poul (Redaktør). / Et spøgelse går gennem Europa. Roskilde : Roskilde Universitet, 1991. (Socialøkonomisk rapport; Nr. 6). (Research report; Nr. 10).
    @book{06d707c0b5c211db974c000ea68e967b,
    title = "Et sp{\o}gelse g{\aa}r gennem Europa",
    editor = "Bruno Amoroso and L. Hasager and P. Maskell and Poul Wolffsen",
    year = "1991",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Amoroso, B, Hasager, L, Maskell, P & Wolffsen, P (red) 1991, Et spøgelse går gennem Europa. Socialøkonomisk rapport, nr. 6, Research report, nr. 10, Roskilde Universitet, Roskilde.

Et spøgelse går gennem Europa. / Amoroso, Bruno (Redaktør); Hasager, L. (Redaktør); Maskell, P. (Redaktør); Wolffsen, Poul (Redaktør).

Roskilde : Roskilde Universitet, 1991.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Et spøgelse går gennem Europa

A2 - Amoroso, Bruno

A2 - Hasager, L.

A2 - Maskell, P.

A2 - Wolffsen, Poul

PY - 1991

Y1 - 1991

M3 - Rapport

BT - Et spøgelse går gennem Europa

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Amoroso B, (ed.), Hasager L, (ed.), Maskell P, (ed.), Wolffsen P, (ed.). Et spøgelse går gennem Europa. Roskilde: Roskilde Universitet, 1991. (Socialøkonomisk rapport; Nr. 6). (Research report; Nr. 10).