Et miljømuseum i Danmark

Behov, potentialer og udfordringer

Anders Chr. Hansen, Connie Svabo, Katrine Bergkvist Hansen, Lerke Arentoft Johansen

Publikation: Working paperForskning

Udgivelses stedRoskilde
UdgiverRoskilde Universitet
ISBN (Elektronisk)ISBN 978-87-7349-902-3
StatusUdgivet - 23 okt. 2015
NavnENSPAC Research Papers on Transitions to a Green Economy
Nummer2
Vol/bind2015

Hansen, A. C., Svabo, C., Bergkvist Hansen, K., & Arentoft Johansen, L. (2015). Et miljømuseum i Danmark: Behov, potentialer og udfordringer. Roskilde: Roskilde Universitet. ENSPAC Research Papers on Transitions to a Green Economy, Nr. 2, Bind. 2015
Hansen, Anders Chr. ; Svabo, Connie ; Bergkvist Hansen, Katrine ; Arentoft Johansen, Lerke. / Et miljømuseum i Danmark : Behov, potentialer og udfordringer. Roskilde : Roskilde Universitet, 2015. (ENSPAC Research Papers on Transitions to a Green Economy; Nr. 2, Bind 2015).
@techreport{43fc47a6bb7244dd8dc374651f6f7dfc,
title = "Et milj{\o}museum i Danmark: Behov, potentialer og udfordringer",
author = "Hansen, {Anders Chr.} and Connie Svabo and {Bergkvist Hansen}, Katrine and {Arentoft Johansen}, Lerke",
year = "2015",
month = "10",
day = "23",
publisher = "Roskilde Universitet",
type = "WorkingPaper",
institution = "Roskilde Universitet",

Hansen, AC, Svabo, C, Bergkvist Hansen, K & Arentoft Johansen, L 2015 'Et miljømuseum i Danmark: Behov, potentialer og udfordringer' Roskilde Universitet, Roskilde.

Et miljømuseum i Danmark : Behov, potentialer og udfordringer. / Hansen, Anders Chr.; Svabo, Connie; Bergkvist Hansen, Katrine; Arentoft Johansen, Lerke.

Roskilde : Roskilde Universitet, 2015.

Publikation: Working paperForskning

TY - UNPB

T1 - Et miljømuseum i Danmark

T2 - Behov, potentialer og udfordringer

AU - Hansen, Anders Chr.

AU - Svabo, Connie

AU - Bergkvist Hansen, Katrine

AU - Arentoft Johansen, Lerke

PY - 2015/10/23

Y1 - 2015/10/23

M3 - Working paper

BT - Et miljømuseum i Danmark

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Hansen AC, Svabo C, Bergkvist Hansen K, Arentoft Johansen L. Et miljømuseum i Danmark: Behov, potentialer og udfordringer. Roskilde: Roskilde Universitet. 2015 okt 23.