Erfaringer med offentlig-privat samarbejde (OPP)

Evaluering af etablering af psykiatriske afdelinger i Aabenraa og Vejle 2012-2018

Ulf Hjelmar, Jakob Kjellberg, Ole Helby Petersen

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Resumé

En psykiatrisk afdeling i Vejle opført i et offentlig-privat partnerskab (OPP) er dyrere, men samtidig af bedre kvalitet end et sammenligneligt byggeri i Aabenraa gennemført som et traditionelt offentligt udbud. Det viser den første danske sammenligning af sygehusbyggerier gennemført som henholdsvis et OPP og et traditionelt anlægsprojekt.
OriginalsprogDansk
Udgivelses stedKøbenhavn
ForlagVIVE
Antal sider65
ISBN (Elektronisk)9788771196467
StatusUdgivet - 2 maj 2019

Citer dette

@book{67a38abc1e2e4d5dacbd63c23a7135e2,
title = "Erfaringer med offentlig-privat samarbejde (OPP): Evaluering af etablering af psykiatriske afdelinger i Aabenraa og Vejle 2012-2018",
abstract = "En psykiatrisk afdeling i Vejle opf{\o}rt i et offentlig-privat partnerskab (OPP) er dyrere, men samtidig af bedre kvalitet end et sammenligneligt byggeri i Aabenraa gennemf{\o}rt som et traditionelt offentligt udbud. Det viser den f{\o}rste danske sammenligning af sygehusbyggerier gennemf{\o}rt som henholdsvis et OPP og et traditionelt anl{\ae}gsprojekt.",
author = "Ulf Hjelmar and Jakob Kjellberg and Petersen, {Ole Helby}",
year = "2019",
month = "5",
day = "2",
language = "Dansk",
publisher = "VIVE",

}

Erfaringer med offentlig-privat samarbejde (OPP) : Evaluering af etablering af psykiatriske afdelinger i Aabenraa og Vejle 2012-2018. / Hjelmar, Ulf; Kjellberg, Jakob; Petersen, Ole Helby.

København : VIVE, 2019. 65 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Erfaringer med offentlig-privat samarbejde (OPP)

T2 - Evaluering af etablering af psykiatriske afdelinger i Aabenraa og Vejle 2012-2018

AU - Hjelmar, Ulf

AU - Kjellberg, Jakob

AU - Petersen, Ole Helby

PY - 2019/5/2

Y1 - 2019/5/2

N2 - En psykiatrisk afdeling i Vejle opført i et offentlig-privat partnerskab (OPP) er dyrere, men samtidig af bedre kvalitet end et sammenligneligt byggeri i Aabenraa gennemført som et traditionelt offentligt udbud. Det viser den første danske sammenligning af sygehusbyggerier gennemført som henholdsvis et OPP og et traditionelt anlægsprojekt.

AB - En psykiatrisk afdeling i Vejle opført i et offentlig-privat partnerskab (OPP) er dyrere, men samtidig af bedre kvalitet end et sammenligneligt byggeri i Aabenraa gennemført som et traditionelt offentligt udbud. Det viser den første danske sammenligning af sygehusbyggerier gennemført som henholdsvis et OPP og et traditionelt anlægsprojekt.

M3 - Rapport

BT - Erfaringer med offentlig-privat samarbejde (OPP)

PB - VIVE

CY - København

ER -