Er Erdogan bedre end Hitler?

Mustafa Kemal Topal, Ibrahim Benli

Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - KronikFormidling

Resumé

På trods af at Erdogan anklager europæiske lande for at føre en nazipolitik mod Tyrkiet, er han faktisk selv i gang med at skabe et samfund, der på mange måder minder om Hitlers monistiske tankegang, hvor tysk nationalistisk identitet var det eneste, der havde eksistensberettigelse. Hertil skal det nævnes, at Hitlers bog ”Mein Kampf” i de seneste mange år har været en bestseller i Tyrkiet.
OriginalsprogDansk
AvisJyllandsposten
ISSN1903-0681
StatusUdgivet - 13 apr. 2017

Citer dette

@article{ecf459bcef974651b0a98ed0329af109,
title = "Er Erdogan bedre end Hitler?",
abstract = "P{\aa} trods af at Erdogan anklager europ{\ae}iske lande for at f{\o}re en nazipolitik mod Tyrkiet, er han faktisk selv i gang med at skabe et samfund, der p{\aa} mange m{\aa}der minder om Hitlers monistiske tankegang, hvor tysk nationalistisk identitet var det eneste, der havde eksistensberettigelse. Hertil skal det n{\ae}vnes, at Hitlers bog ”Mein Kampf” i de seneste mange {\aa}r har v{\ae}ret en bestseller i Tyrkiet.",
author = "Topal, {Mustafa Kemal} and Ibrahim Benli",
year = "2017",
month = "4",
day = "13",
language = "Dansk",
journal = "Jyllandsposten",
issn = "1903-0681",
publisher = "Morgenavisen Jyllandsposten",

}

Er Erdogan bedre end Hitler? / Topal, Mustafa Kemal; Benli, Ibrahim.

I: Jyllandsposten, 13.04.2017.

Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - KronikFormidling

TY - INPR

T1 - Er Erdogan bedre end Hitler?

AU - Topal, Mustafa Kemal

AU - Benli, Ibrahim

PY - 2017/4/13

Y1 - 2017/4/13

N2 - På trods af at Erdogan anklager europæiske lande for at føre en nazipolitik mod Tyrkiet, er han faktisk selv i gang med at skabe et samfund, der på mange måder minder om Hitlers monistiske tankegang, hvor tysk nationalistisk identitet var det eneste, der havde eksistensberettigelse. Hertil skal det nævnes, at Hitlers bog ”Mein Kampf” i de seneste mange år har været en bestseller i Tyrkiet.

AB - På trods af at Erdogan anklager europæiske lande for at føre en nazipolitik mod Tyrkiet, er han faktisk selv i gang med at skabe et samfund, der på mange måder minder om Hitlers monistiske tankegang, hvor tysk nationalistisk identitet var det eneste, der havde eksistensberettigelse. Hertil skal det nævnes, at Hitlers bog ”Mein Kampf” i de seneste mange år har været en bestseller i Tyrkiet.

UR - https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=Er+Erdogan+bedre+end+Hitler

M3 - Bidrag til avis - Kronik

JO - Jyllandsposten

JF - Jyllandsposten

SN - 1903-0681

ER -