Er en anden model løsning på erhvervsuddannelsernes modsætninger?

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

Resumé

TitelSamfundsborger – Medarbejder : debat om de erhvervsrelaterede uddannelser
    RedaktørerNiels Warring, Morten Smistrup, Ulla Eriksen
    Udgivelses stedOdense
    ForlagErhvervsskolernes Forlag
    Publikationsdato2004
    Udgave1. udg.
    Sider333 - 348
    ISBN (Trykt)87-7881-493-6
    StatusUdgivet - 2004

• erhvervsuddannelse
    • uddannelsesmodeller
    • uddannelsespolitik

Jørgensen, C. H. (2004). Er en anden model løsning på erhvervsuddannelsernes modsætninger? I N. Warring, M. Smistrup, & U. Eriksen (red.), Samfundsborger – Medarbejder: debat om de erhvervsrelaterede uddannelser (1. udg. udg., s. 333 - 348). Odense: Erhvervsskolernes Forlag.
    Jørgensen, Christian Helms. / Er en anden model løsning på erhvervsuddannelsernes modsætninger?. Samfundsborger – Medarbejder: debat om de erhvervsrelaterede uddannelser. red. / Niels Warring ; Morten Smistrup ; Ulla Eriksen. 1. udg. udg. Odense : Erhvervsskolernes Forlag, 2004. s. 333 - 348
    @inbook{1f3b03b052ae11dbae81000ea68e967b,
    title = "Er en anden model l{\o}sning p{\aa} erhvervsuddannelsernes mods{\ae}tninger?",
    abstract = "Artiklen unders{\o}ger nogle af {\aa}rsagerne til erhvervsuddannelsernes aktuelle problemer og vier en vurdering af hvordan den danske uddannelsesmodel l{\o}ser disse problemer i sammenligning med to andre europ{\ae}iske modeller.",
    keywords = "erhvervsuddannelse, uddannelsesmodeller, uddannelsespolitik",
    author = "J{\o}rgensen, {Christian Helms}",
    year = "2004",
    isbn = "87-7881-493-6",
    pages = "333 -- 348",
    editor = "Niels Warring and Morten Smistrup and Ulla Eriksen",
    booktitle = "Samfundsborger – Medarbejder",
    publisher = "Erhvervsskolernes Forlag",
    edition = "1. udg.",

Jørgensen, CH 2004, Er en anden model løsning på erhvervsuddannelsernes modsætninger? i N Warring, M Smistrup & U Eriksen (red), Samfundsborger – Medarbejder: debat om de erhvervsrelaterede uddannelser. 1. udg. udg, Erhvervsskolernes Forlag, Odense, s. 333 - 348.

Er en anden model løsning på erhvervsuddannelsernes modsætninger? / Jørgensen, Christian Helms.

Samfundsborger – Medarbejder: debat om de erhvervsrelaterede uddannelser. red. / Niels Warring; Morten Smistrup; Ulla Eriksen. 1. udg. udg. Odense : Erhvervsskolernes Forlag, 2004. s. 333 - 348.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - Er en anden model løsning på erhvervsuddannelsernes modsætninger?

AU - Jørgensen, Christian Helms

PY - 2004

Y1 - 2004

N2 - Artiklen undersøger nogle af årsagerne til erhvervsuddannelsernes aktuelle problemer og vier en vurdering af hvordan den danske uddannelsesmodel løser disse problemer i sammenligning med to andre europæiske modeller.

AB - Artiklen undersøger nogle af årsagerne til erhvervsuddannelsernes aktuelle problemer og vier en vurdering af hvordan den danske uddannelsesmodel løser disse problemer i sammenligning med to andre europæiske modeller.

KW - erhvervsuddannelse

KW - uddannelsesmodeller

KW - uddannelsespolitik

M3 - Bidrag til bog/antologi