Er det legitimt at være gammel og svækket?

Jette Thuesen

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

Resumé

TidsskriftGerontologi
    Vol/bind13
    Udgave nummer1
    Sider (fra-til)20-21
    ISSN1604-8644
    StatusUdgivet - 2013

• Rehabilitering
    • Hverdagsrehabilitering
    • Tværfaglighed

Thuesen, J. (2013). Er det legitimt at være gammel og svækket? Gerontologi, 13(1), 20-21.
    Thuesen, Jette. / Er det legitimt at være gammel og svækket?. I: Gerontologi. 2013 ; Bind 13, Nr. 1. s. 20-21.
    @article{6dccb37588da4cfa920d2fffc38d5d2e,
    title = "Er det legitimt at v{\ae}re gammel og sv{\ae}kket?",
    abstract = "I artiklen diskuteres rehabilitering som begreb og som praksis. Artiklen indg{\aa}r i temanummer af tidsskriftet Gerontologi om hverdagsrehabilitering og er en kritisk kommentar til itales{\ae}ttelsen af hverdagsrehabilitering som et nyt paradigme.",
    keywords = "Rehabilitering, Hverdagsrehabilitering, Tv{\ae}rfaglighed",
    author = "Jette Thuesen",
    year = "2013",
    volume = "13",
    pages = "20--21",
    journal = "Gerontologi",
    issn = "1604-8644",
    publisher = "Institut for Medier, Erkendelse og Formidling, K{\o}benhavns Universitet",
    number = "1",

Thuesen, J 2013, 'Er det legitimt at være gammel og svækket?', Gerontologi, bind 13, nr. 1, s. 20-21.

Er det legitimt at være gammel og svækket? / Thuesen, Jette.

I: Gerontologi, Bind 13, Nr. 1, 2013, s. 20-21.

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

TY - JOUR

T1 - Er det legitimt at være gammel og svækket?

AU - Thuesen, Jette

PY - 2013

Y1 - 2013

N2 - I artiklen diskuteres rehabilitering som begreb og som praksis. Artiklen indgår i temanummer af tidsskriftet Gerontologi om hverdagsrehabilitering og er en kritisk kommentar til italesættelsen af hverdagsrehabilitering som et nyt paradigme.

AB - I artiklen diskuteres rehabilitering som begreb og som praksis. Artiklen indgår i temanummer af tidsskriftet Gerontologi om hverdagsrehabilitering og er en kritisk kommentar til italesættelsen af hverdagsrehabilitering som et nyt paradigme.

KW - Rehabilitering

KW - Hverdagsrehabilitering