Environmental cooperation between the Nordic Countries and Eastern Europe

Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - 1990
    NavnArbejdspapir / Roskilde universitetscenter, Institut for samfundsøkonomi og planlægning
    Nummer1990:4
    ISSN0108-2205

Pedersen, J. S., & Panild, T. N. (1990). Environmental cooperation between the Nordic Countries and Eastern Europe: regional cooperation and ecological modernization in the region of the Baltic Sea. Roskilde: Roskilde Universitet. Arbejdspapir / Roskilde universitetscenter, Institut for samfundsøkonomi og planlægning, Nr. 1990:4
    Pedersen, John Storm ; Panild, Troels Norup. / Environmental cooperation between the Nordic Countries and Eastern Europe : regional cooperation and ecological modernization in the region of the Baltic Sea. Roskilde : Roskilde Universitet, 1990. (Arbejdspapir / Roskilde universitetscenter, Institut for samfundsøkonomi og planlægning; Nr. 1990:4).
    @book{df3dab7052c411db9789000ea68e967b,
    title = "Environmental cooperation between the Nordic Countries and Eastern Europe: regional cooperation and ecological modernization in the region of the Baltic Sea",
    author = "Pedersen, {John Storm} and Panild, {Troels Norup}",
    year = "1990",
    language = "English",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Pedersen, JS & Panild, TN 1990, Environmental cooperation between the Nordic Countries and Eastern Europe: regional cooperation and ecological modernization in the region of the Baltic Sea. Arbejdspapir / Roskilde universitetscenter, Institut for samfundsøkonomi og planlægning, nr. 1990:4, Roskilde Universitet, Roskilde.

Environmental cooperation between the Nordic Countries and Eastern Europe : regional cooperation and ecological modernization in the region of the Baltic Sea. / Pedersen, John Storm; Panild, Troels Norup.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Environmental cooperation between the Nordic Countries and Eastern Europe

T2 - regional cooperation and ecological modernization in the region of the Baltic Sea

AU - Pedersen, John Storm

AU - Panild, Troels Norup

PY - 1990

Y1 - 1990

M3 - Report

BT - Environmental cooperation between the Nordic Countries and Eastern Europe

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Pedersen JS, Panild TN. Environmental cooperation between the Nordic Countries and Eastern Europe: regional cooperation and ecological modernization in the region of the Baltic Sea. Roskilde: Roskilde Universitet, 1990. (Arbejdspapir / Roskilde universitetscenter, Institut for samfundsøkonomi og planlægning; Nr. 1990:4).