Environment and politics

exemplified by the polish energy situation

Kaare Pedersen

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

OriginalsprogEngelsk
    TitelGreening industrial behaviour : a broad perspective of instruments, methods and approaches
    Udgivelses stedRiga, Roskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    Publikationsdato1996
    StatusUdgivet - 1996

Pedersen, K. (1996). Environment and politics: exemplified by the polish energy situation. I Greening industrial behaviour: a broad perspective of instruments, methods and approaches Riga, Roskilde: Roskilde Universitet.
    Pedersen, Kaare. / Environment and politics : exemplified by the polish energy situation. Greening industrial behaviour: a broad perspective of instruments, methods and approaches. Riga, Roskilde : Roskilde Universitet, 1996.
    @inbook{b4a71bc052cf11db8236000ea68e967b,
    title = "Environment and politics: exemplified by the polish energy situation",
    author = "Kaare Pedersen",
    year = "1996",
    language = "English",
    booktitle = "Greening industrial behaviour",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Pedersen, K 1996, Environment and politics: exemplified by the polish energy situation. i Greening industrial behaviour: a broad perspective of instruments, methods and approaches. Roskilde Universitet, Riga, Roskilde.

Environment and politics : exemplified by the polish energy situation. / Pedersen, Kaare.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - Environment and politics

T2 - exemplified by the polish energy situation