Publikation: Working paperForskning

OriginalsprogEngelsk
    Udgivelses stedCopenhagen
    UdgiverInstitut for Internationale Studier / Dansk Center for Internationale Studier og Menneskerettigheder
    ISBN (Trykt)978-87-7605-374-1
    StatusUdgivet - 2010

Prag, E. (2010). Entrepôt Politics: Political Struggles over the Dantokpa Marketplace in Cotonou, Benin. Copenhagen: Institut for Internationale Studier / Dansk Center for Internationale Studier og Menneskerettigheder.
    Prag, Ebbe. / Entrepôt Politics : Political Struggles over the Dantokpa Marketplace in Cotonou, Benin. Copenhagen : Institut for Internationale Studier / Dansk Center for Internationale Studier og Menneskerettigheder, 2010.
    @techreport{fac5ce804e4d11dfa130000ea68e967b,
    title = "Entrep{\^o}t Politics: Political Struggles over the Dantokpa Marketplace in Cotonou, Benin",
    author = "Ebbe Prag",
    year = "2010",
    language = "English",
    isbn = "978-87-7605-374-1",
    publisher = "Institut for Internationale Studier / Dansk Center for Internationale Studier og Menneskerettigheder",
    type = "WorkingPaper",
    institution = "Institut for Internationale Studier / Dansk Center for Internationale Studier og Menneskerettigheder",

Prag, E 2010 'Entrepôt Politics: Political Struggles over the Dantokpa Marketplace in Cotonou, Benin' Institut for Internationale Studier / Dansk Center for Internationale Studier og Menneskerettigheder, Copenhagen.

Entrepôt Politics : Political Struggles over the Dantokpa Marketplace in Cotonou, Benin. / Prag, Ebbe.

Publikation: Working paperForskning

TY - UNPB

T1 - Entrepôt Politics

T2 - Political Struggles over the Dantokpa Marketplace in Cotonou, Benin

AU - Prag, Ebbe

PY - 2010

Y1 - 2010

M3 - Working paper

SN - 978-87-7605-374-1

BT - Entrepôt Politics

PB - Institut for Internationale Studier / Dansk Center for Internationale Studier og Menneskerettigheder

CY - Copenhagen

Prag E. Entrepôt Politics: Political Struggles over the Dantokpa Marketplace in Cotonou, Benin. Copenhagen: Institut for Internationale Studier / Dansk Center for Internationale Studier og Menneskerettigheder. 2010.