Final report on Ilia State University Authorization

Bidragets oversatte titel: Endelig raport for autorisationen af Ilia Stats Universitet

Sijbolt Noorda, Irine Darchia, Nino Dolidze, Irma Grdzelidze, Ann Gvritishvili, Nikoloz Parjanadze, Henrik Toft Jensen

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskningpeer review

OriginalsprogEngelsk
Udgivelses stedRoskilde
ForlagRoskilde Universitet
StatusUdgivet - dec. 2017

Noorda, S., Darchia, I., Dolidze, N., Grdzelidze, I., Gvritishvili, A., Parjanadze, N., & Jensen, H. T. (2017). Final report on Ilia State University Authorization. Roskilde: Roskilde Universitet.
Noorda, Sijbolt ; Darchia, Irine ; Dolidze, Nino ; Grdzelidze, Irma ; Gvritishvili, Ann ; Parjanadze, Nikoloz ; Jensen, Henrik Toft. / Final report on Ilia State University Authorization. Roskilde : Roskilde Universitet, 2017. 31 s.
@book{fb2d5f3ac8f5453eabd9e5c040a95259,
title = "Final report on Ilia State University Authorization",
author = "Sijbolt Noorda and Irine Darchia and Nino Dolidze and Irma Grdzelidze and Ann Gvritishvili and Nikoloz Parjanadze and Jensen, {Henrik Toft}",
year = "2017",
month = "12",
language = "English",
publisher = "Roskilde Universitet",

Noorda, S, Darchia, I, Dolidze, N, Grdzelidze, I, Gvritishvili, A, Parjanadze, N & Jensen, HT 2017, Final report on Ilia State University Authorization. Roskilde Universitet, Roskilde.

Final report on Ilia State University Authorization. / Noorda, Sijbolt; Darchia, Irine; Dolidze, Nino; Grdzelidze, Irma; Gvritishvili, Ann; Parjanadze, Nikoloz; Jensen, Henrik Toft.

Roskilde : Roskilde Universitet, 2017. 31 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskningpeer review

TY - RPRT

T1 - Final report on Ilia State University Authorization

AU - Noorda, Sijbolt

AU - Darchia, Irine

AU - Dolidze, Nino

AU - Grdzelidze, Irma

AU - Gvritishvili, Ann

AU - Parjanadze, Nikoloz

AU - Jensen, Henrik Toft

PY - 2017/12

Y1 - 2017/12

M3 - Report

BT - Final report on Ilia State University Authorization

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Noorda S, Darchia I, Dolidze N, Grdzelidze I, Gvritishvili A, Parjanadze N et al. Final report on Ilia State University Authorization. Roskilde: Roskilde Universitet, 2017. 31 s.