Encounters between Nordic health, welfare and the global

Challenges and possibilities

Anne Leonora Blaakilde, Kristofer Hansson, Karine Aasgaard Jansen, Susanne Ådahl

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

OriginalsprogEngelsk
ForlagLunds Universitet
StatusUdgivet - 2015
Udgivet eksterntJa

Blaakilde, A. L., Hansson, K., Aasgaard Jansen, K., & Ådahl, S. (2015). Encounters between Nordic health, welfare and the global: Challenges and possibilities. Lunds Universitet.
Blaakilde, Anne Leonora ; Hansson, Kristofer ; Aasgaard Jansen, Karine ; Ådahl, Susanne. / Encounters between Nordic health, welfare and the global : Challenges and possibilities. Lunds Universitet, 2015.
@book{59a0db4527c943cda83edd2a8f2820c5,
title = "Encounters between Nordic health, welfare and the global: Challenges and possibilities",
author = "Blaakilde, {Anne Leonora} and Kristofer Hansson and {Aasgaard Jansen}, Karine and Susanne {\AA}dahl",
year = "2015",
language = "English",
publisher = "Lunds Universitet",

Blaakilde, AL, Hansson, K, Aasgaard Jansen, K & Ådahl, S 2015, Encounters between Nordic health, welfare and the global: Challenges and possibilities. Lunds Universitet.

Encounters between Nordic health, welfare and the global : Challenges and possibilities. / Blaakilde, Anne Leonora; Hansson, Kristofer; Aasgaard Jansen, Karine; Ådahl, Susanne.

Lunds Universitet, 2015.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskning

TY - BOOK

T1 - Encounters between Nordic health, welfare and the global

T2 - Challenges and possibilities

AU - Blaakilde, Anne Leonora

AU - Hansson, Kristofer

AU - Aasgaard Jansen, Karine

AU - Ådahl, Susanne

PY - 2015

Y1 - 2015

M3 - Book

BT - Encounters between Nordic health, welfare and the global

PB - Lunds Universitet

Blaakilde AL, Hansson K, Aasgaard Jansen K, Ådahl S. Encounters between Nordic health, welfare and the global: Challenges and possibilities. Lunds Universitet, 2015.