Eleverne skal lære at skelne

Cecilie Felicia Stokholm Banke

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

Udgivelses stedKøbenhavn
    ForlagInstitut for Internationale Studier / Dansk Center for Internationale Studier og Menneskerettigheder
    ISBN (Trykt)87-7605-143-9
    StatusUdgivet - 2006
    NavnDIIS Report
    Nummer2
    Vol/bind2006

• Antisemitisme
    • islamofobi
    • multikultur
    • Holocaust-benægtelse
    • Mellemøstkonflikt
    • Holocaust

Banke, C. F. S. (2006). Eleverne skal lære at skelne: erfaringer med antisemitisme, antimuslimske holdninger, undervisning i Holocaust og mellemøstenkonflikten i danske skoler og ungdomsuddannelser : en eksplorativ undersøgelse. København: Institut for Internationale Studier / Dansk Center for Internationale Studier og Menneskerettigheder. DIIS Report, Nr. 2, Bind. 2006
    Banke, Cecilie Felicia Stokholm. / Eleverne skal lære at skelne : erfaringer med antisemitisme, antimuslimske holdninger, undervisning i Holocaust og mellemøstenkonflikten i danske skoler og ungdomsuddannelser : en eksplorativ undersøgelse. København : Institut for Internationale Studier / Dansk Center for Internationale Studier og Menneskerettigheder, 2006. 82 s. (DIIS Report; Nr. 2, Bind 2006).
    @book{c1492e70bee111dca64c000ea68e967b,
    title = "Eleverne skal l{\ae}re at skelne: erfaringer med antisemitisme, antimuslimske holdninger, undervisning i Holocaust og mellem{\o}stenkonflikten i danske skoler og ungdomsuddannelser : en eksplorativ unders{\o}gelse",
    keywords = "Antisemitisme, islamofobi, multikultur, Holocaust-ben{\ae}gtelse, Mellem{\o}stkonflikt, Holocaust, Antisemitism, Islamophobia, multiculture, Holocaust-denial, Middle East conflict, Holocaust",
    author = "Banke, {Cecilie Felicia Stokholm}",
    year = "2006",
    isbn = "87-7605-143-9",
    publisher = "Institut for Internationale Studier / Dansk Center for Internationale Studier og Menneskerettigheder",

Banke, CFS 2006, Eleverne skal lære at skelne: erfaringer med antisemitisme, antimuslimske holdninger, undervisning i Holocaust og mellemøstenkonflikten i danske skoler og ungdomsuddannelser : en eksplorativ undersøgelse. DIIS Report, nr. 2, bind 2006, Institut for Internationale Studier / Dansk Center for Internationale Studier og Menneskerettigheder, København.

Eleverne skal lære at skelne : erfaringer med antisemitisme, antimuslimske holdninger, undervisning i Holocaust og mellemøstenkonflikten i danske skoler og ungdomsuddannelser : en eksplorativ undersøgelse. / Banke, Cecilie Felicia Stokholm.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Eleverne skal lære at skelne

T2 - erfaringer med antisemitisme, antimuslimske holdninger, undervisning i Holocaust og mellemøstenkonflikten i danske skoler og ungdomsuddannelser : en eksplorativ undersøgelse

AU - Banke, Cecilie Felicia Stokholm

PY - 2006

Y1 - 2006

KW - Antisemitisme

KW - islamofobi

KW - multikultur

KW - Holocaust-benægtelse

KW - Mellemøstkonflikt

KW - Holocaust

KW - Antisemitism

KW - Islamophobia

KW - multiculture

KW - Holocaust-denial

KW - Middle East conflict

KW - Holocaust

M3 - Rapport

SN - 87-7605-143-9

BT - Eleverne skal lære at skelne

PB - Institut for Internationale Studier / Dansk Center for Internationale Studier og Menneskerettigheder

CY - København

Banke CFS. Eleverne skal lære at skelne: erfaringer med antisemitisme, antimuslimske holdninger, undervisning i Holocaust og mellemøstenkonflikten i danske skoler og ungdomsuddannelser : en eksplorativ undersøgelse. København: Institut for Internationale Studier / Dansk Center for Internationale Studier og Menneskerettigheder, 2006. 82 s. (DIIS Report; Nr. 2, Bind 2006).