Bertil Flodin, Jørgen Poulsen, Betty Rohdin

Udgivelses stedLund
    ForlagLunds Universitet
    StatusUdgivet - 1997

Flodin, B., Poulsen, J., & Rohdin, B. (1997). Ekstern bedömning av grundutbildningen vid afdelingen för medie- og kommunikationsvetenskap. Lund: Lunds Universitet.
    Flodin, Bertil ; Poulsen, Jørgen ; Rohdin, Betty. / Ekstern bedömning av grundutbildningen vid afdelingen för medie- og kommunikationsvetenskap. Lund : Lunds Universitet, 1997.
    @book{676b710052be11dba4bc000ea68e967b,
    title = "Ekstern bed{\"o}mning av grundutbildningen vid afdelingen f{\"o}r medie- og kommunikationsvetenskap",
    author = "Bertil Flodin and J{\o}rgen Poulsen and Betty Rohdin",
    year = "1997",
    language = "Svensk",
    publisher = "Lunds Universitet",

Flodin, B, Poulsen, J & Rohdin, B 1997, Ekstern bedömning av grundutbildningen vid afdelingen för medie- og kommunikationsvetenskap. Lunds Universitet, Lund.

Ekstern bedömning av grundutbildningen vid afdelingen för medie- og kommunikationsvetenskap. / Flodin, Bertil; Poulsen, Jørgen; Rohdin, Betty.

Lund : Lunds Universitet, 1997.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - Ekstern bedömning av grundutbildningen vid afdelingen för medie- og kommunikationsvetenskap

AU - Flodin, Bertil

AU - Poulsen, Jørgen

AU - Rohdin, Betty

PY - 1997

Y1 - 1997

M3 - Rapport

BT - Ekstern bedömning av grundutbildningen vid afdelingen för medie- og kommunikationsvetenskap

PB - Lunds Universitet

CY - Lund

Flodin B, Poulsen J, Rohdin B. Ekstern bedömning av grundutbildningen vid afdelingen för medie- og kommunikationsvetenskap. Lund: Lunds Universitet, 1997.