Experiment and Experiences with Simple Digital Methods (SDM) - Does it matter?

Bidragets oversatte titel: Eksperiment og erfaring med enkle digitale metoder - nytter det?

Anita Mac, Lasse Martin Koefoed, Nils Ravat Rasmussen

Publikation: KonferencebidragPaperFormidling

OriginalsprogEngelsk
Publikationsdato18 sep. 2019
StatusUdgivet - 18 sep. 2019
BegivenhedDigital methods as supportive learning technologies. - Roskilde University / Inst,f. Mennesker og Teknologi, Roskilde, Danmark
Varighed: 1 apr. 20191 apr. 2019

SeminarDigital methods as supportive learning technologies.
LokationRoskilde University / Inst,f. Mennesker og Teknologi
LandDanmark
ByRoskilde
Periode01/04/201901/04/2019

Bibliografisk note

Dette erfarings-paper rapporterer fra brug af enkle digitale metoder i forelæsninger og kursusaktiviteter. Formålet med brug af enkle digitale metoder er at skabe variation i læringsrummet og at motivere studerende i større læringsfora til aktiv deltagelse. I erfarings-paperet diskuteres det læringsteoretiske udgangspunkt og de anvendte metoders brug og effekt diskuteres. Data er baseret på survey, observationer og interview med studerende.

• Enkle digitale metoder i undervisningen

Mac, A., Koefoed, L. M., & Rasmussen, N. R. (2019). Experiment and Experiences with Simple Digital Methods (SDM) - Does it matter?. Afhandling præsenteret på Digital methods as supportive learning technologies. , Roskilde, Danmark.