Eksempelsamling - kommunal planlægning

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiFormidling

Resumé

Her kan du se eksempler på kommuner, der har taget initiativer til at støtte det miljø- og energiprioriterede byggeri. Eksemplerne er fortrinsvist fra kommuner i Region Sjælland.

Det er en udbredt opfattelse, at det miljø- og klimaintegrerede byggeri ikke spreder sig på markedet alene gennem byggeriets partnere, ejendomsmæglere eller som følge af krav fra forbrugerne. Det er derfor interessant, hvad myndighederne har gjort for at fremme denne type byggeri og renovering - som bygherrer i nybyggeri og renovering, ved at imødekomme miljøkrav til byggeriet fra beboerforeninger eller som plan- og tilsynsmyndighed.

Eksemplerne viser nogle af de muligheder, som kommunerne kan bruge i nybyggeri og renovering.

OriginalsprogDansk
TitelKlimaændringer og innovation i byggeriet : Region sjælland
RedaktørerInger Stauning
Antal sider26
Udgivelses stedwww.klimabyggeri.dk
ForlagRoskilde Universitet
Publikationsdato2008
StatusUdgivet - 2008

Citer dette

Holm, J., Stauning, I., & Søndergård, B. (2008). Eksempelsamling - kommunal planlægning. I I. Stauning (red.), Klimaændringer og innovation i byggeriet: Region sjælland www.klimabyggeri.dk: Roskilde Universitet.
Holm, Jesper ; Stauning, Inger ; Søndergård, Bent. / Eksempelsamling - kommunal planlægning. Klimaændringer og innovation i byggeriet: Region sjælland. red. / Inger Stauning. www.klimabyggeri.dk : Roskilde Universitet, 2008.
@inbook{4ce10430ed4e11dd98df000ea68e967b,
title = "Eksempelsamling - kommunal planl{\ae}gning",
abstract = "Her kan du se eksempler p{\aa} kommuner, der har taget initiativer til at st{\o}tte det milj{\o}- og energiprioriterede byggeri. Eksemplerne er fortrinsvist fra kommuner i Region Sj{\ae}lland.Det er en udbredt opfattelse, at det milj{\o}- og klimaintegrerede byggeri ikke spreder sig p{\aa} markedet alene gennem byggeriets partnere, ejendomsm{\ae}glere eller som f{\o}lge af krav fra forbrugerne. Det er derfor interessant, hvad myndighederne har gjort for at fremme denne type byggeri og renovering - som bygherrer i nybyggeri og renovering, ved at im{\o}dekomme milj{\o}krav til byggeriet fra beboerforeninger eller som plan- og tilsynsmyndighed.Eksemplerne viser nogle af de muligheder, som kommunerne kan bruge i nybyggeri og renovering.",
author = "Jesper Holm and Inger Stauning and Bent S{\o}nderg{\aa}rd",
year = "2008",
language = "Dansk",
editor = "Inger Stauning",
booktitle = "Klima{\ae}ndringer og innovation i byggeriet",
publisher = "Roskilde Universitet",

}

Holm, J, Stauning, I & Søndergård, B 2008, Eksempelsamling - kommunal planlægning. i I Stauning (red.), Klimaændringer og innovation i byggeriet: Region sjælland. Roskilde Universitet, www.klimabyggeri.dk.

Eksempelsamling - kommunal planlægning. / Holm, Jesper; Stauning, Inger; Søndergård, Bent.

Klimaændringer og innovation i byggeriet: Region sjælland. red. / Inger Stauning. www.klimabyggeri.dk : Roskilde Universitet, 2008.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiFormidling

TY - CHAP

T1 - Eksempelsamling - kommunal planlægning

AU - Holm, Jesper

AU - Stauning, Inger

AU - Søndergård, Bent

PY - 2008

Y1 - 2008

N2 - Her kan du se eksempler på kommuner, der har taget initiativer til at støtte det miljø- og energiprioriterede byggeri. Eksemplerne er fortrinsvist fra kommuner i Region Sjælland.Det er en udbredt opfattelse, at det miljø- og klimaintegrerede byggeri ikke spreder sig på markedet alene gennem byggeriets partnere, ejendomsmæglere eller som følge af krav fra forbrugerne. Det er derfor interessant, hvad myndighederne har gjort for at fremme denne type byggeri og renovering - som bygherrer i nybyggeri og renovering, ved at imødekomme miljøkrav til byggeriet fra beboerforeninger eller som plan- og tilsynsmyndighed.Eksemplerne viser nogle af de muligheder, som kommunerne kan bruge i nybyggeri og renovering.

AB - Her kan du se eksempler på kommuner, der har taget initiativer til at støtte det miljø- og energiprioriterede byggeri. Eksemplerne er fortrinsvist fra kommuner i Region Sjælland.Det er en udbredt opfattelse, at det miljø- og klimaintegrerede byggeri ikke spreder sig på markedet alene gennem byggeriets partnere, ejendomsmæglere eller som følge af krav fra forbrugerne. Det er derfor interessant, hvad myndighederne har gjort for at fremme denne type byggeri og renovering - som bygherrer i nybyggeri og renovering, ved at imødekomme miljøkrav til byggeriet fra beboerforeninger eller som plan- og tilsynsmyndighed.Eksemplerne viser nogle af de muligheder, som kommunerne kan bruge i nybyggeri og renovering.

M3 - Bidrag til bog/antologi

BT - Klimaændringer og innovation i byggeriet

A2 - Stauning, Inger

PB - Roskilde Universitet

CY - www.klimabyggeri.dk

ER -

Holm J, Stauning I, Søndergård B. Eksempelsamling - kommunal planlægning. I Stauning I, red., Klimaændringer og innovation i byggeriet: Region sjælland. www.klimabyggeri.dk: Roskilde Universitet. 2008