Eksempelsamling - bebyggelser

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiFormidling

Resumé

Her præsenteres eksempler på bebyggelser , som har inddraget energi- og miljøhensyn i byggeriet. De er meget forskellige mht. organisering og rammer for byggeriet. De vil senere i projektet blive analyseret mere dybtgående mhp. at uddrage erfaringer til brug for kommende projekter og planer.

Da vi fokuserer på det regionale perspektiv, er eksemplerne først og fremmest hentet fra region Sjælland, men andre lærerige eksempler er også inddraget.

OriginalsprogDansk
TitelKlimaændringer og innovation i byggeriet : Region sjælland
RedaktørerInger Stauning
Antal sider11
Udgivelses stedwww.klimabyggeri.dk
ForlagRoskilde Universitet
Publikationsdato2008
StatusUdgivet - 2008

Citer dette

Holm, J., Stauning, I., & Søndergård, B. (2008). Eksempelsamling - bebyggelser. I I. Stauning (red.), Klimaændringer og innovation i byggeriet: Region sjælland www.klimabyggeri.dk: Roskilde Universitet.
Holm, Jesper ; Stauning, Inger ; Søndergård, Bent. / Eksempelsamling - bebyggelser. Klimaændringer og innovation i byggeriet: Region sjælland. red. / Inger Stauning. www.klimabyggeri.dk : Roskilde Universitet, 2008.
@inbook{9aee5c00ed4d11dd98df000ea68e967b,
title = "Eksempelsamling - bebyggelser",
abstract = "Her pr{\ae}senteres eksempler p{\aa} bebyggelser , som har inddraget energi- og milj{\o}hensyn i byggeriet. De er meget forskellige mht. organisering og rammer for byggeriet. De vil senere i projektet blive analyseret mere dybtg{\aa}ende mhp. at uddrage erfaringer til brug for kommende projekter og planer.Da vi fokuserer p{\aa} det regionale perspektiv, er eksemplerne f{\o}rst og fremmest hentet fra region Sj{\ae}lland, men andre l{\ae}rerige eksempler er ogs{\aa} inddraget.",
author = "Jesper Holm and Inger Stauning and Bent S{\o}nderg{\aa}rd",
year = "2008",
language = "Dansk",
editor = "Inger Stauning",
booktitle = "Klima{\ae}ndringer og innovation i byggeriet",
publisher = "Roskilde Universitet",

}

Holm, J, Stauning, I & Søndergård, B 2008, Eksempelsamling - bebyggelser. i I Stauning (red.), Klimaændringer og innovation i byggeriet: Region sjælland. Roskilde Universitet, www.klimabyggeri.dk.

Eksempelsamling - bebyggelser. / Holm, Jesper; Stauning, Inger; Søndergård, Bent.

Klimaændringer og innovation i byggeriet: Region sjælland. red. / Inger Stauning. www.klimabyggeri.dk : Roskilde Universitet, 2008.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiFormidling

TY - CHAP

T1 - Eksempelsamling - bebyggelser

AU - Holm, Jesper

AU - Stauning, Inger

AU - Søndergård, Bent

PY - 2008

Y1 - 2008

N2 - Her præsenteres eksempler på bebyggelser , som har inddraget energi- og miljøhensyn i byggeriet. De er meget forskellige mht. organisering og rammer for byggeriet. De vil senere i projektet blive analyseret mere dybtgående mhp. at uddrage erfaringer til brug for kommende projekter og planer.Da vi fokuserer på det regionale perspektiv, er eksemplerne først og fremmest hentet fra region Sjælland, men andre lærerige eksempler er også inddraget.

AB - Her præsenteres eksempler på bebyggelser , som har inddraget energi- og miljøhensyn i byggeriet. De er meget forskellige mht. organisering og rammer for byggeriet. De vil senere i projektet blive analyseret mere dybtgående mhp. at uddrage erfaringer til brug for kommende projekter og planer.Da vi fokuserer på det regionale perspektiv, er eksemplerne først og fremmest hentet fra region Sjælland, men andre lærerige eksempler er også inddraget.

M3 - Bidrag til bog/antologi

BT - Klimaændringer og innovation i byggeriet

A2 - Stauning, Inger

PB - Roskilde Universitet

CY - www.klimabyggeri.dk

ER -

Holm J, Stauning I, Søndergård B. Eksempelsamling - bebyggelser. I Stauning I, red., Klimaændringer og innovation i byggeriet: Region sjælland. www.klimabyggeri.dk: Roskilde Universitet. 2008