Efter værdibaseret ledelse

  Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

  Resumé

  Værdibaseret ledelse er et meget udbredt ledelseskoncept i Danmark, men i mange virksomheder har indførelsen af værdibaseret ledelse ikke ændret afgørende på den måde virksomheder organiseres og ledes på. Værdibaseret ledelse er i mange tilfælde blot blevet til en ny, lidt blødere, form for styring. Læs her, om teoretiske bidrag, der kan belyse hvorfor og hvordan værdibaseret ledelse kan videreudvikles.
  OriginalsprogDansk
  AvisLederweb.dk
  StatusUdgivet - 18 jun. 2010

  Emneord

  • Værdibaseret ledelse
  • tillidsbaseret ledelse

  Citer dette

  @article{31f4e0007bab11df9960000ea68e967b,
  title = "Efter v{\ae}rdibaseret ledelse",
  abstract = "V{\ae}rdibaseret ledelse er et meget udbredt ledelseskoncept i Danmark, men i mange virksomheder har indf{\o}relsen af v{\ae}rdibaseret ledelse ikke {\ae}ndret afg{\o}rende p{\aa} den m{\aa}de virksomheder organiseres og ledes p{\aa}. V{\ae}rdibaseret ledelse er i mange tilf{\ae}lde blot blevet til en ny, lidt bl{\o}dere, form for styring. L{\ae}s her, om teoretiske bidrag, der kan belyse hvorfor og hvordan v{\ae}rdibaseret ledelse kan videreudvikles.",
  keywords = "V{\ae}rdibaseret ledelse, tillidsbaseret ledelse",
  author = "S{\o}ren Jagd",
  year = "2010",
  month = "6",
  day = "18",
  language = "Dansk",
  journal = "Lederweb.dk",
  publisher = "Lederweb",

  }

  Efter værdibaseret ledelse. / Jagd, Søren.

  I: Lederweb.dk, 18.06.2010.

  Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelFormidling

  TY - JOUR

  T1 - Efter værdibaseret ledelse

  AU - Jagd, Søren

  PY - 2010/6/18

  Y1 - 2010/6/18

  N2 - Værdibaseret ledelse er et meget udbredt ledelseskoncept i Danmark, men i mange virksomheder har indførelsen af værdibaseret ledelse ikke ændret afgørende på den måde virksomheder organiseres og ledes på. Værdibaseret ledelse er i mange tilfælde blot blevet til en ny, lidt blødere, form for styring. Læs her, om teoretiske bidrag, der kan belyse hvorfor og hvordan værdibaseret ledelse kan videreudvikles.

  AB - Værdibaseret ledelse er et meget udbredt ledelseskoncept i Danmark, men i mange virksomheder har indførelsen af værdibaseret ledelse ikke ændret afgørende på den måde virksomheder organiseres og ledes på. Værdibaseret ledelse er i mange tilfælde blot blevet til en ny, lidt blødere, form for styring. Læs her, om teoretiske bidrag, der kan belyse hvorfor og hvordan værdibaseret ledelse kan videreudvikles.

  KW - Værdibaseret ledelse

  KW - tillidsbaseret ledelse

  M3 - Tidsskriftartikel

  JO - Lederweb.dk

  JF - Lederweb.dk

  ER -