P.T. Ruhoff, Eigil Luxhøj Præstgaard, John William Perram

Udgave nummer40
    ISSN0903-3920
    StatusUdgivet - 1994

Ruhoff, P. T., Præstgaard, E. L., & Perram, J. W. (1994). Efficient algorithms for simulating complex mechanical systems using constraint dynamics. Preprints, (40).
    Ruhoff, P.T. ; Præstgaard, Eigil Luxhøj ; Perram, John William. / Efficient algorithms for simulating complex mechanical systems using constraint dynamics. I: Preprints. 1994 ; Nr. 40.
    @article{82cfaaf052ce11db8236000ea68e967b,
    title = "Efficient algorithms for simulating complex mechanical systems using constraint dynamics",
    author = "P.T. Ruhoff and Pr{\ae}stgaard, {Eigil Luxh{\o}j} and Perram, {John William}",
    year = "1994",
    language = "English",
    journal = "Preprints",
    issn = "0903-3920",
    publisher = "Institut for Matematik og Datalogi, Odense Universitet",
    number = "40",

Efficient algorithms for simulating complex mechanical systems using constraint dynamics. / Ruhoff, P.T.; Præstgaard, Eigil Luxhøj; Perram, John William.

I: Preprints, Nr. 40, 1994.

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskning

TY - JOUR

T1 - Efficient algorithms for simulating complex mechanical systems using constraint dynamics

AU - Ruhoff, P.T.