Effektiv innovation

ISSN0106-4223
StatusUdgivet - 10 jun. 2011
Udgivet eksterntJa

Dupret, Katia ; Brandi, Ulrik. / Effektiv innovation : eller bare tom retorik. I: Berlingske Tidende. 2011 ; Nr. 1. sektion. s. 25.
@article{7e98684c3fb14f09883c22370f9cb171,
title = "Effektiv innovation: eller bare tom retorik",
abstract = "Er det v{\ae}kst og udvikling eller {\aa}benhed, videnudvikling, netv{\ae}rk, leg og innovation? Eller er det prisregulering, tilpasning og st{\ae}rk styring, som skal g{\o}re universiteterne til f{\o}rende drivkr{\ae}fter for dansk v{\ae}kst?",
author = "Katia Dupret and Ulrik Brandi",
year = "2011",
month = "6",
day = "10",
pages = "25",
journal = "Berlingske Tidende",
issn = "0106-4223",
publisher = "Berlingske Tidende A/S",
number = "1. sektion",

Dupret, K & Brandi, U 2011, 'Effektiv innovation: eller bare tom retorik', Berlingske Tidende, nr. 1. sektion, s. 25.

Effektiv innovation : eller bare tom retorik. / Dupret, Katia ; Brandi, Ulrik.

I: Berlingske Tidende, Nr. 1. sektion, 10.06.2011, s. 25.

Publikation: Bidrag til tidsskriftBidrag til avis - KronikFormidling

TY - INPR

T1 - Effektiv innovation

T2 - eller bare tom retorik

AU - Dupret, Katia

AU - Brandi, Ulrik

PY - 2011/6/10

Y1 - 2011/6/10

N2 - Er det vækst og udvikling eller åbenhed, videnudvikling, netværk, leg og innovation? Eller er det prisregulering, tilpasning og stærk styring, som skal gøre universiteterne til førende drivkræfter for dansk vækst?

AB - Er det vækst og udvikling eller åbenhed, videnudvikling, netværk, leg og innovation? Eller er det prisregulering, tilpasning og stærk styring, som skal gøre universiteterne til førende drivkræfter for dansk vækst?

M3 - Bidrag til avis - Kronik

SP - 25