Effekt evaluering af Svangre-Føde Journal i Region Nordjylland: En teknisk rapportering af effekter ved skiftet fra papir journalen til CSC clinical suite svangre-føde journalen hos jordemødrene i Ålborg og Hjørring, 2011

Anders Barlach

  Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportRådgivning

  Abstract

  Formål: Evalueringen beskæftiger sig med effekt data opsamlet under anvendelse af den eksisterende papir journal og CSC Clinical Suite Svangre-føde Journal hos de gravide der mødte frem på fødegangen på Ålborg Sygehus før og under pilot implementeringen i maj 2011, og på fødegangen Hjørring Sygehus i perioden før og efter implementering af Svangre-føde journalen november 2011.
  Indhold og Struktur: I den første del af rapporten er der en kort præsentation og redegørelse for undersøgelsesområdet samt baggrunden for evalueringen. Efterfølgende gennemgås den samlede konklusion, samt en analyse, diskussion og anbefalinger af de to implementeringer i Ålborg og Hjørring.
  Anden del af rapporten indeholder en generel introduktion til effektbegrebet og beskriver hvordan effekt specifikationen kan repræsentere et design i den brugerdrevne systemudviklingsproces. Dette er samspil mellem effekt specifikationer og prototyper der også tager stilling til en organiseringen af målinger med henblik på evaluering.
  Den teoretiske gennemgang efterfølges af den konkrete fremstilling af måle- og evalueringsdesign af Svangre-føde journalen i Region Nordjylland. Resultaterne er genstand for en statistisk bearbejdning der er redegøres for inden de ufortolkede resultater kan opsummeres (Figur 18). Dette sidste afsnit er på engelsk for at sikre korrekt anvendelse af den statistiske terminologi.
  OriginalsprogDansk
  ForlagCSC Scandihealth A/S
  Antal sider42
  StatusUdgivet - 2013

  Citer dette