Effekt-drevet IT udvikling

NavnRoskilde Universitet. Computer Science. Computer Science Research Report
Nummer140
ISSN0109-9779

Barlach, A. (2013). Effekt-drevet IT udvikling: Eksperimenter med effekt-drevne systemudviklingsprojekter, der involverer CSC Scandihealth og kunder fra det danske sundhedsvæsen. Roskilde: Roskilde Universitet. Roskilde Universitet. Computer Science. Computer Science Research Report, Nr. 140
Barlach, Anders. / Effekt-drevet IT udvikling : Eksperimenter med effekt-drevne systemudviklingsprojekter, der involverer CSC Scandihealth og kunder fra det danske sundhedsvæsen. Roskilde : Roskilde Universitet, 2013. 66 s. (Roskilde Universitet. Computer Science. Computer Science Research Report; Nr. 140).
@phdthesis{ee1df7ead02b482e98067c4d67e88ef9,
title = "Effekt-drevet IT udvikling: Eksperimenter med effekt-drevne systemudviklingsprojekter, der involverer CSC Scandihealth og kunder fra det danske sundhedsv{\ae}sen",
author = "Anders Barlach",
year = "2013",
publisher = "Roskilde Universitet",

Barlach, A 2013, Effekt-drevet IT udvikling: Eksperimenter med effekt-drevne systemudviklingsprojekter, der involverer CSC Scandihealth og kunder fra det danske sundhedsvæsen. Roskilde Universitet. Computer Science. Computer Science Research Report, nr. 140, Roskilde Universitet, Roskilde.

Effekt-drevet IT udvikling : Eksperimenter med effekt-drevne systemudviklingsprojekter, der involverer CSC Scandihealth og kunder fra det danske sundhedsvæsen. / Barlach, Anders.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

TY - BOOK

T1 - Effekt-drevet IT udvikling

T2 - Eksperimenter med effekt-drevne systemudviklingsprojekter, der involverer CSC Scandihealth og kunder fra det danske sundhedsvæsen

AU - Barlach, Anders

PY - 2013

Y1 - 2013

M3 - Ph.d.-afhandling

BT - Effekt-drevet IT udvikling

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Barlach A. Effekt-drevet IT udvikling: Eksperimenter med effekt-drevne systemudviklingsprojekter, der involverer CSC Scandihealth og kunder fra det danske sundhedsvæsen. Roskilde: Roskilde Universitet, 2013. 66 s. (Roskilde Universitet. Computer Science. Computer Science Research Report; Nr. 140).