EF - den sociale dimension og Danmark

Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - 1992
    NavnArbejdspapir / Institut for samfundsøkonomi og planlægning, Roskilde Universitetscenter
    Nummer1
    ISSN0108-2205

Greve, B. (1992). EF - den sociale dimension og Danmark. Roskilde: Roskilde Universitet. Arbejdspapir / Institut for samfundsøkonomi og planlægning, Roskilde Universitetscenter, Nr. 1
    Greve, Bent. / EF - den sociale dimension og Danmark. Roskilde : Roskilde Universitet, 1992. (Arbejdspapir / Institut for samfundsøkonomi og planlægning, Roskilde Universitetscenter; Nr. 1).
    @book{da7a08e052c411db9789000ea68e967b,
    title = "EF - den sociale dimension og Danmark",
    author = "Bent Greve",
    year = "1992",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Greve, B 1992, EF - den sociale dimension og Danmark. Arbejdspapir / Institut for samfundsøkonomi og planlægning, Roskilde Universitetscenter, nr. 1, Roskilde Universitet, Roskilde.

EF - den sociale dimension og Danmark. / Greve, Bent.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskning

TY - RPRT

T1 - EF - den sociale dimension og Danmark

AU - Greve, Bent

PY - 1992

Y1 - 1992

M3 - Rapport

BT - EF - den sociale dimension og Danmark

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Greve B. EF - den sociale dimension og Danmark. Roskilde: Roskilde Universitet, 1992. (Arbejdspapir / Institut for samfundsøkonomi og planlægning, Roskilde Universitetscenter; Nr. 1).