Edb i gymnasiets matematikundervisning

et forløb om sinusrelationerne og tilhørende didaktiske overvejelser

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TitelRapport fra NOMUS II-seminaret
    Udgivelses stedBergen
    ForlagHøgskolen i Bergen
    Publikationsdato1997
    Sider46-65
    StatusUdgivet - 1997

Blomhøj, M. (1997). Edb i gymnasiets matematikundervisning: et forløb om sinusrelationerne og tilhørende didaktiske overvejelser. I Rapport fra NOMUS II-seminaret (s. 46-65). Bergen: Høgskolen i Bergen.
    @inbook{376a34e052bf11dba4bc000ea68e967b,
    title = "Edb i gymnasiets matematikundervisning: et forl{\o}b om sinusrelationerne og tilh{\o}rende didaktiske overvejelser",
    author = "Morten Blomh{\o}j",
    year = "1997",
    pages = "46--65",
    booktitle = "Rapport fra NOMUS II-seminaret",
    publisher = "H{\o}gskolen i Bergen",

Blomhøj, M 1997, Edb i gymnasiets matematikundervisning: et forløb om sinusrelationerne og tilhørende didaktiske overvejelser. i Rapport fra NOMUS II-seminaret. Høgskolen i Bergen, Bergen, s. 46-65.

Edb i gymnasiets matematikundervisning : et forløb om sinusrelationerne og tilhørende didaktiske overvejelser. / Blomhøj, Morten.

Rapport fra NOMUS II-seminaret. Bergen : Høgskolen i Bergen, 1997. s. 46-65.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - Edb i gymnasiets matematikundervisning

T2 - et forløb om sinusrelationerne og tilhørende didaktiske overvejelser