Easy eating? Negotiating convenience food in media food practices

Bente Halkier

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportKonferencebidrag i proceedingsForskningpeer review

OriginalsprogEngelsk
    TitelMaking Sense of Consumption
    ForlagGöteborgs Universitet
    Publikationsdato2013
    StatusUdgivet - 2013

Halkier, B. (2013). Easy eating? Negotiating convenience food in media food practices. I Making Sense of Consumption Göteborgs Universitet.
    Halkier, Bente. / Easy eating? Negotiating convenience food in media food practices. Making Sense of Consumption . Göteborgs Universitet, 2013.
    @inproceedings{60055824c8224a6aaa4d382104d039d9,
    title = "Easy eating?: Negotiating convenience food in media food practices",
    author = "Bente Halkier",
    year = "2013",
    language = "English",
    booktitle = "Making Sense of Consumption",
    publisher = "G{\"o}teborgs Universitet",

Halkier, B 2013, Easy eating? Negotiating convenience food in media food practices. i Making Sense of Consumption . Göteborgs Universitet.

Easy eating? Negotiating convenience food in media food practices. / Halkier, Bente.

Making Sense of Consumption . Göteborgs Universitet, 2013.

TY - GEN

T1 - Easy eating?

T2 - Negotiating convenience food in media food practices

AU - Halkier, Bente