E-læring på RUC: Rapport fra E-læringsudvalget. August 2006

Simon Heilesen, Ebbesen Lars, Hans Dam Frandsen, Janne Gleerup, Helle Frederiksen, Birgitte Elle, Joseph Oginga Onjala, Jens Josephsen, Birgit Jæger, Jonsson Gissur, Poul Kragh, Sisse Siggaard Jensen

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportFormidling

Resumé

Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - 2006

Heilesen, S., Lars, E., Frandsen, H. D., Gleerup, J., Frederiksen, H., Elle, B., ... Jensen, S. S. (2006). E-læring på RUC: Rapport fra E-læringsudvalget. August 2006. Roskilde: Roskilde Universitet.
    Heilesen, Simon ; Lars, Ebbesen ; Frandsen, Hans Dam ; Gleerup, Janne ; Frederiksen, Helle ; Elle, Birgitte ; Onjala, Joseph Oginga ; Josephsen, Jens ; Jæger, Birgit ; Gissur, Jonsson ; Kragh, Poul ; Jensen, Sisse Siggaard. / E-læring på RUC : Rapport fra E-læringsudvalget. August 2006. Roskilde : Roskilde Universitet, 2006. 65 s.
    @book{9e4c49be07654aa4a37fac4174170f69,
    title = "E-l{\ae}ring p{\aa} RUC: Rapport fra E-l{\ae}ringsudvalget. August 2006",
    abstract = "RUC's el{\ae}ringsudvalg anbefaler i denne rapport oprettelsen af en el{\ae}ringsenhed p{\aa} RUC. Rapportens 13 bilag beskriver forskellige aspekter af nuv{\ae}rende IT-anvendelse i forbindelse med undervisning p{\aa} RUC.",
    author = "Simon Heilesen and Ebbesen Lars and Frandsen, {Hans Dam} and Janne Gleerup and Helle Frederiksen and Birgitte Elle and Onjala, {Joseph Oginga} and Jens Josephsen and Birgit J{\ae}ger and Jonsson Gissur and Poul Kragh and Jensen, {Sisse Siggaard}",
    year = "2006",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Heilesen, S, Lars, E, Frandsen, HD, Gleerup, J, Frederiksen, H, Elle, B, Onjala, JO, Josephsen, J, Jæger, B, Gissur, J, Kragh, P & Jensen, SS 2006, E-læring på RUC: Rapport fra E-læringsudvalget. August 2006. Roskilde Universitet, Roskilde.

E-læring på RUC : Rapport fra E-læringsudvalget. August 2006. / Heilesen, Simon; Lars, Ebbesen; Frandsen, Hans Dam; Gleerup, Janne; Frederiksen, Helle; Elle, Birgitte; Onjala, Joseph Oginga; Josephsen, Jens; Jæger, Birgit; Gissur, Jonsson; Kragh, Poul; Jensen, Sisse Siggaard.

Roskilde : Roskilde Universitet, 2006. 65 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportFormidling

TY - RPRT

T1 - E-læring på RUC

T2 - Rapport fra E-læringsudvalget. August 2006

AU - Heilesen, Simon

AU - Lars, Ebbesen

AU - Frandsen, Hans Dam

AU - Gleerup, Janne

AU - Frederiksen, Helle

AU - Elle, Birgitte

AU - Onjala, Joseph Oginga

AU - Josephsen, Jens

AU - Jæger, Birgit

AU - Gissur, Jonsson

AU - Kragh, Poul

AU - Jensen, Sisse Siggaard

PY - 2006

Y1 - 2006

N2 - RUC's elæringsudvalg anbefaler i denne rapport oprettelsen af en elæringsenhed på RUC. Rapportens 13 bilag beskriver forskellige aspekter af nuværende IT-anvendelse i forbindelse med undervisning på RUC.

AB - RUC's elæringsudvalg anbefaler i denne rapport oprettelsen af en elæringsenhed på RUC. Rapportens 13 bilag beskriver forskellige aspekter af nuværende IT-anvendelse i forbindelse med undervisning på RUC.

M3 - Rapport

BT - E-læring på RUC

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Heilesen S, Lars E, Frandsen HD, Gleerup J, Frederiksen H, Elle B et al. E-læring på RUC: Rapport fra E-læringsudvalget. August 2006. Roskilde: Roskilde Universitet, 2006. 65 s.