Drivkræfter og barrierer i offentlige-private partnerskaber (OPP)

En procesevaluering af det første kommunale OPP-projekt om erhvervsudvikling, vækst og arbejdspladser

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

Resumé

I artiklen præsenteres resultaterne af en procesevaluering af det første kommunale offentlige-private partnerskab (OPP) på erhvervsudviklingsområdet. Analysen viser, at hensigten om et partnerskabsbaseret samarbejde mellem kommune og erhvervsliv kun delvist er blevet realiseret. Den begrænsede målopnåelse i projektet skyldes især mangel på entydig kommunal opbakning, uklare beslutningsgange og manglende erfaring med OPP.
OriginalsprogDansk
TidsskriftPolitik
Vol/bind18
Udgave nummer2
Sider (fra-til)51-62
ISSN1604-0058
StatusUdgivet - jun. 2015

Citer dette

@article{9a8c6a6d8b124a0abc620d1aad7b815d,
title = "Drivkr{\ae}fter og barrierer i offentlige-private partnerskaber (OPP): En procesevaluering af det f{\o}rste kommunale OPP-projekt om erhvervsudvikling, v{\ae}kst og arbejdspladser",
abstract = "I artiklen pr{\ae}senteres resultaterne af en procesevaluering af det f{\o}rste kommunale offentlige-private partnerskab (OPP) p{\aa} erhvervsudviklingsomr{\aa}det. Analysen viser, at hensigten om et partnerskabsbaseret samarbejde mellem kommune og erhvervsliv kun delvist er blevet realiseret. Den begr{\ae}nsede m{\aa}lopn{\aa}else i projektet skyldes is{\ae}r mangel p{\aa} entydig kommunal opbakning, uklare beslutningsgange og manglende erfaring med OPP.",
author = "Lena Brogaard and Petersen, {Ole Helby}",
year = "2015",
month = "6",
language = "Dansk",
volume = "18",
pages = "51--62",
journal = "Politik",
issn = "1604-0058",
publisher = "Dj{\o}f Forlag",
number = "2",

}

TY - JOUR

T1 - Drivkræfter og barrierer i offentlige-private partnerskaber (OPP)

T2 - En procesevaluering af det første kommunale OPP-projekt om erhvervsudvikling, vækst og arbejdspladser

AU - Brogaard, Lena

AU - Petersen, Ole Helby

PY - 2015/6

Y1 - 2015/6

N2 - I artiklen præsenteres resultaterne af en procesevaluering af det første kommunale offentlige-private partnerskab (OPP) på erhvervsudviklingsområdet. Analysen viser, at hensigten om et partnerskabsbaseret samarbejde mellem kommune og erhvervsliv kun delvist er blevet realiseret. Den begrænsede målopnåelse i projektet skyldes især mangel på entydig kommunal opbakning, uklare beslutningsgange og manglende erfaring med OPP.

AB - I artiklen præsenteres resultaterne af en procesevaluering af det første kommunale offentlige-private partnerskab (OPP) på erhvervsudviklingsområdet. Analysen viser, at hensigten om et partnerskabsbaseret samarbejde mellem kommune og erhvervsliv kun delvist er blevet realiseret. Den begrænsede målopnåelse i projektet skyldes især mangel på entydig kommunal opbakning, uklare beslutningsgange og manglende erfaring med OPP.

M3 - Tidsskriftartikel

VL - 18

SP - 51

EP - 62

JO - Politik

JF - Politik

SN - 1604-0058

IS - 2

ER -