'Dreme he barefot, dreme he shod'

Fortællerstemmen i Chaucers drømmevisioner

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

OriginalsprogEngelsk
    TitelDetaljen : tekstanalysen og dens grænser II
    RedaktørerRita Therkelsen, Ebbe Klitgård
    Udgivelses stedFrederiksberg
    ForlagRoskilde Universitetsforlag
    Publikationsdato1999
    StatusUdgivet - 1999

Klitgård, E. (1999). 'Dreme he barefot, dreme he shod': Fortællerstemmen i Chaucers drømmevisioner. I R. Therkelsen, & E. Klitgård (red.), Detaljen: tekstanalysen og dens grænser II Frederiksberg: Roskilde Universitetsforlag.
    Klitgård, Ebbe. / 'Dreme he barefot, dreme he shod' : Fortællerstemmen i Chaucers drømmevisioner. Detaljen: tekstanalysen og dens grænser II. red. / Rita Therkelsen ; Ebbe Klitgård. Frederiksberg : Roskilde Universitetsforlag, 1999.
    @inbook{a0c9577052cb11dbb97a000ea68e967b,
    title = "'Dreme he barefot, dreme he shod': Fort{\ae}llerstemmen i Chaucers dr{\o}mmevisioner",
    author = "Ebbe Klitg{\aa}rd",
    year = "1999",
    language = "English",
    editor = "Rita Therkelsen and Ebbe Klitg{\aa}rd",
    booktitle = "Detaljen",
    publisher = "Roskilde Universitetsforlag",

Klitgård, E 1999, 'Dreme he barefot, dreme he shod': Fortællerstemmen i Chaucers drømmevisioner. i R Therkelsen & E Klitgård (red), Detaljen: tekstanalysen og dens grænser II. Roskilde Universitetsforlag, Frederiksberg.

'Dreme he barefot, dreme he shod' : Fortællerstemmen i Chaucers drømmevisioner. / Klitgård, Ebbe.

Detaljen: tekstanalysen og dens grænser II. red. / Rita Therkelsen; Ebbe Klitgård. Frederiksberg : Roskilde Universitetsforlag, 1999.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - 'Dreme he barefot, dreme he shod'

T2 - Fortællerstemmen i Chaucers drømmevisioner