Downward causation minds, bodies, and matter

Peder Voetmann Christiansen (Redaktør), Peter Bøgh Andersen (Redaktør), Claus Emmeche (Redaktør), Niels Ole Finnemann (Redaktør)

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportAntologiForskning

OriginalsprogEngelsk
    Udgivelses stedAarhus
    ForlagAarhus Universitetsforlag
    StatusUdgivet - 1999

Christiansen, P. V., Bøgh Andersen, P., Emmeche, C., & Finnemann, N. O. (red.) (1999). Downward causation minds, bodies, and matter. Aarhus: Aarhus Universitetsforlag.
    Christiansen, Peder Voetmann (Redaktør) ; Bøgh Andersen, Peter (Redaktør) ; Emmeche, Claus (Redaktør) ; Finnemann, Niels Ole (Redaktør). / Downward causation minds, bodies, and matter. Aarhus : Aarhus Universitetsforlag, 1999.
    @book{57e6181052bf11dba4bc000ea68e967b,
    title = "Downward causation minds, bodies, and matter",
    editor = "Christiansen, {Peder Voetmann} and {B{\o}gh Andersen}, Peter and Claus Emmeche and Finnemann, {Niels Ole}",
    year = "1999",
    language = "English",
    publisher = "Aarhus Universitetsforlag",

Christiansen, PV, Bøgh Andersen, P, Emmeche, C & Finnemann, NO (red) 1999, Downward causation minds, bodies, and matter. Aarhus Universitetsforlag, Aarhus.

Downward causation minds, bodies, and matter. / Christiansen, Peder Voetmann (Redaktør); Bøgh Andersen, Peter (Redaktør); Emmeche, Claus (Redaktør); Finnemann, Niels Ole (Redaktør).

Aarhus : Aarhus Universitetsforlag, 1999.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportAntologiForskning

TY - BOOK

T1 - Downward causation minds, bodies, and matter

A2 - Christiansen, Peder Voetmann

A2 - Bøgh Andersen, Peter

A2 - Emmeche, Claus

A2 - Finnemann, Niels Ole

PY - 1999

Y1 - 1999

M3 - Anthology

BT - Downward causation minds, bodies, and matter

PB - Aarhus Universitetsforlag

CY - Aarhus

Christiansen PV, (ed.), Bøgh Andersen P, (ed.), Emmeche C, (ed.), Finnemann NO, (ed.). Downward causation minds, bodies, and matter. Aarhus: Aarhus Universitetsforlag, 1999.