Downward causation from macro- to microlevels in physics

Peder Voetmann Christiansen

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

OriginalsprogEngelsk
    TitelDownward causation : minds, bodies and matter
    RedaktørerPeter Bøgh Andersen, Claus Emmeche, Niels Ole Finnemann, Peder Voetmann Christiansen
    Udgivelses stedAarhus
    ForlagAarhus Universitetsforlag
    Publikationsdato1999
    StatusUdgivet - 1999

Christiansen, P. V. (1999). Downward causation from macro- to microlevels in physics. I P. B. Andersen, C. Emmeche, N. O. Finnemann, & P. V. Christiansen (red.), Downward causation: minds, bodies and matter Aarhus: Aarhus Universitetsforlag.
    Christiansen, Peder Voetmann. / Downward causation from macro- to microlevels in physics. Downward causation: minds, bodies and matter. red. / Peter Bøgh Andersen ; Claus Emmeche ; Niels Ole Finnemann ; Peder Voetmann Christiansen. Aarhus : Aarhus Universitetsforlag, 1999.
    @inbook{36f7eb1052bf11dba4bc000ea68e967b,
    title = "Downward causation from macro- to microlevels in physics",
    author = "Christiansen, {Peder Voetmann}",
    year = "1999",
    language = "English",
    editor = "Andersen, {Peter B{\o}gh} and Claus Emmeche and Finnemann, {Niels Ole} and Christiansen, {Peder Voetmann}",
    booktitle = "Downward causation",
    publisher = "Aarhus Universitetsforlag",

Christiansen, PV 1999, Downward causation from macro- to microlevels in physics. i PB Andersen, C Emmeche, NO Finnemann & PV Christiansen (red), Downward causation: minds, bodies and matter. Aarhus Universitetsforlag, Aarhus.

Downward causation from macro- to microlevels in physics. / Christiansen, Peder Voetmann.

Downward causation: minds, bodies and matter. red. / Peter Bøgh Andersen; Claus Emmeche; Niels Ole Finnemann; Peder Voetmann Christiansen. Aarhus : Aarhus Universitetsforlag, 1999.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - Downward causation from macro- to microlevels in physics

AU - Christiansen, Peder Voetmann