Doing Good Parenthood through Online Parental Involvement in Danish Schools

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningpeer review

OriginalsprogEngelsk
TitelDoing Good Parenthood : Ideals and Practices of Parental Involvement
RedaktørerAnna Sparrman, Allan Westerling, Judith Lind, Karen Ida Dannesboe
Udgivelses stedCham, Schwitzerland
ForlagPalgrave Macmillan
Publikationsdato15 jan. 2017
Sider89-99
Kapitel8
ISBN (Trykt)978-3-319-46773-3
ISBN (Elektronisk)978-3-319-46774-0
StatusUdgivet - 15 jan. 2017
NavnPalgrave Macmillan Studies in Family and Intimate LIfe

• Forældreskabsidealer
  • Familieliv
  • Forældreinvolvering
  • Forældreintra

Akselvoll, M. Ø. (2017). Doing Good Parenthood through Online Parental Involvement in Danish Schools. I A. Sparrman, A. Westerling, J. Lind, & K. I. Dannesboe (red.), Doing Good Parenthood: Ideals and Practices of Parental Involvement (s. 89-99). Cham, Schwitzerland: Palgrave Macmillan. Palgrave Macmillan Studies in Family and Intimate LIfe
Akselvoll, Maria Ørskov. / Doing Good Parenthood through Online Parental Involvement in Danish Schools. Doing Good Parenthood: Ideals and Practices of Parental Involvement. red. / Anna Sparrman ; Allan Westerling ; Judith Lind ; Karen Ida Dannesboe. Cham, Schwitzerland : Palgrave Macmillan, 2017. s. 89-99 (Palgrave Macmillan Studies in Family and Intimate LIfe).
@inbook{62b727b5318e4380b678ed9dcf5da463,
title = "Doing Good Parenthood through Online Parental Involvement in Danish Schools",
keywords = "For{\ae}ldreskabsidealer, Familieliv, For{\ae}ldreinvolvering, For{\ae}ldreintra",
author = "Akselvoll, {Maria {\O}rskov}",
year = "2017",
month = "1",
day = "15",
language = "English",
isbn = "978-3-319-46773-3",
pages = "89--99",
editor = "Anna Sparrman and Allan Westerling and Judith Lind and Dannesboe, {Karen Ida}",
booktitle = "Doing Good Parenthood",
publisher = "Palgrave Macmillan",

Akselvoll, MØ 2017, Doing Good Parenthood through Online Parental Involvement in Danish Schools. i A Sparrman, A Westerling, J Lind & KI Dannesboe (red), Doing Good Parenthood: Ideals and Practices of Parental Involvement. Palgrave Macmillan, Cham, Schwitzerland, Palgrave Macmillan Studies in Family and Intimate LIfe, s. 89-99.

Doing Good Parenthood through Online Parental Involvement in Danish Schools. / Akselvoll, Maria Ørskov.

Doing Good Parenthood: Ideals and Practices of Parental Involvement. red. / Anna Sparrman; Allan Westerling; Judith Lind; Karen Ida Dannesboe. Cham, Schwitzerland : Palgrave Macmillan, 2017. s. 89-99 (Palgrave Macmillan Studies in Family and Intimate LIfe).

TY - CHAP

T1 - Doing Good Parenthood through Online Parental Involvement in Danish Schools

AU - Akselvoll, Maria Ørskov

PY - 2017/1/15

Y1 - 2017/1/15

KW - Forældreskabsidealer

KW - Familieliv

KW - Forældreinvolvering

KW - Forældreintra

M3 - Book chapter

SN - 978-3-319-46773-3

SP - 89

EP - 99

BT - Doing Good Parenthood

A2 - Sparrman, Anna

A2 - Westerling, Allan

A2 - Lind, Judith

A2 - Dannesboe, Karen Ida

PB - Palgrave Macmillan

CY - Cham, Schwitzerland

Akselvoll MØ. Doing Good Parenthood through Online Parental Involvement in Danish Schools. I Sparrman A, Westerling A, Lind J, Dannesboe KI, red., Doing Good Parenthood: Ideals and Practices of Parental Involvement. Cham, Schwitzerland: Palgrave Macmillan. 2017. s. 89-99. (Palgrave Macmillan Studies in Family and Intimate LIfe).