Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

OriginalsprogEngelsk
    TitelThe teaching and learning of mathematics at university level
    RedaktørerD. Holton
    Udgivelses stedDordrecht
    ForlagKluwer Academic Publishers
    Publikationsdato2001
    Sider335-346
    StatusUdgivet - 2001
    NavnNew ICMI Studies Series
    Nummer7
    ISSN1387-6872

Ottesen, J. T. (2001). Do not ask what mathematics can do for modelling: ask what modelling can do for mathematics! I D. Holton (red.), The teaching and learning of mathematics at university level (s. 335-346). Dordrecht: Kluwer Academic Publishers. New ICMI Studies Series, Nr. 7
    Ottesen, Johnny Tom. / Do not ask what mathematics can do for modelling : ask what modelling can do for mathematics!. The teaching and learning of mathematics at university level. red. / D. Holton. Dordrecht : Kluwer Academic Publishers, 2001. s. 335-346 (New ICMI Studies Series; Nr. 7).
    @inbook{36821ed052bf11dba4bc000ea68e967b,
    title = "Do not ask what mathematics can do for modelling: ask what modelling can do for mathematics!",
    author = "Ottesen, {Johnny Tom}",
    year = "2001",
    language = "English",
    pages = "335--346",
    editor = "D. Holton",
    booktitle = "The teaching and learning of mathematics at university level",
    publisher = "Kluwer Academic Publishers",

Ottesen, JT 2001, Do not ask what mathematics can do for modelling: ask what modelling can do for mathematics! i D Holton (red.), The teaching and learning of mathematics at university level. Kluwer Academic Publishers, Dordrecht, New ICMI Studies Series, nr. 7, s. 335-346.

Do not ask what mathematics can do for modelling : ask what modelling can do for mathematics! / Ottesen, Johnny Tom.

The teaching and learning of mathematics at university level. red. / D. Holton. Dordrecht : Kluwer Academic Publishers, 2001. s. 335-346.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - Do not ask what mathematics can do for modelling

T2 - ask what modelling can do for mathematics!

AU - Ottesen, Johnny Tom

PY - 2001

Y1 - 2001

M3 - Book chapter

SP - 335

EP - 346

BT - The teaching and learning of mathematics at university level

A2 - Holton, D.

PB - Kluwer Academic Publishers

CY - Dordrecht

Ottesen JT. Do not ask what mathematics can do for modelling: ask what modelling can do for mathematics! I Holton D, red., The teaching and learning of mathematics at university level. Dordrecht: Kluwer Academic Publishers. 2001. s. 335-346. (New ICMI Studies Series; Nr. 7).