Diversity-integration dispositif

Reconceptualizing contemporary governance of immigration societies

Publikation: KonferencebidragPaperFormidling

OriginalsprogEngelsk
Publikationsdato2016
StatusUdgivet - 2016
BegivenhedFrontiers and borders of superdiversity: theory, method and practice - Birmingham Business School, University of Birmingham, Birmingham, Storbritannien
Varighed: 23 jun. 201624 jun. 2016

Konference

KonferenceFrontiers and borders of superdiversity
LokationBirmingham Business School, University of Birmingham
LandStorbritannien
ByBirmingham
Periode23/06/201624/06/2016
Internetadresse

Fogelman, T. (2016). Diversity-integration dispositif: Reconceptualizing contemporary governance of immigration societies. Afhandling præsenteret på Frontiers and borders of superdiversity, Birmingham, Storbritannien.
Fogelman, Tatiana. / Diversity-integration dispositif : Reconceptualizing contemporary governance of immigration societies. Afhandling præsenteret på Frontiers and borders of superdiversity, Birmingham, Storbritannien.
@conference{7e4623ac86c04673adf02904f48dccd6,
title = "Diversity-integration dispositif: Reconceptualizing contemporary governance of immigration societies",
author = "Tatiana Fogelman",
year = "2016",
language = "English",
note = "Frontiers and borders of superdiversity : theory, method and practice ; Conference date: 23-06-2016 Through 24-06-2016",
url = "http://www.birmingham.ac.uk/schools/social-policy/departments/social-policy-social-work/news-and-events/2016/06/frontiers-and-borders-of-superdiversity.aspx",

Fogelman, T 2016, 'Diversity-integration dispositif: Reconceptualizing contemporary governance of immigration societies' Paper fremlagt ved Frontiers and borders of superdiversity, Birmingham, Storbritannien, 23/06/2016 - 24/06/2016, .

Diversity-integration dispositif : Reconceptualizing contemporary governance of immigration societies. / Fogelman, Tatiana.

Publikation: KonferencebidragPaperFormidling

TY - CONF

T1 - Diversity-integration dispositif

T2 - Reconceptualizing contemporary governance of immigration societies

AU - Fogelman, Tatiana

PY - 2016

Y1 - 2016

M3 - Paper

Fogelman T. Diversity-integration dispositif: Reconceptualizing contemporary governance of immigration societies. 2016. Afhandling præsenteret på Frontiers and borders of superdiversity, Birmingham, Storbritannien.