Diskurs og magt: et eksempel fra en offentlig organisation under modernisering

Finn M. Sommer, Janne Gleerup, Katrin Erna Hjort, Anders Siig Andersen

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskningpeer review

Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - 2002
    NavnSkriftserie fra erhvervs-og voksenuddannelsesgruppen
    Nummer126

Sommer, F. M., Gleerup, J., Hjort, K. E., & Andersen, A. S. (2002). Diskurs og magt: et eksempel fra en offentlig organisation under modernisering. Roskilde: Roskilde Universitet. Skriftserie fra erhvervs-og voksenuddannelsesgruppen, Nr. 126
    Sommer, Finn M. ; Gleerup, Janne ; Hjort, Katrin Erna ; Andersen, Anders Siig. / Diskurs og magt : et eksempel fra en offentlig organisation under modernisering. Roskilde : Roskilde Universitet, 2002. (Skriftserie fra erhvervs-og voksenuddannelsesgruppen; Nr. 126).
    @book{9b895f2052ae11dbae81000ea68e967b,
    title = "Diskurs og magt: et eksempel fra en offentlig organisation under modernisering",
    author = "Sommer, {Finn M.} and Janne Gleerup and Hjort, {Katrin Erna} and Andersen, {Anders Siig}",
    year = "2002",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Sommer, FM, Gleerup, J, Hjort, KE & Andersen, AS 2002, Diskurs og magt: et eksempel fra en offentlig organisation under modernisering. Skriftserie fra erhvervs-og voksenuddannelsesgruppen, nr. 126, Roskilde Universitet, Roskilde.

Diskurs og magt : et eksempel fra en offentlig organisation under modernisering. / Sommer, Finn M.; Gleerup, Janne; Hjort, Katrin Erna; Andersen, Anders Siig.

Roskilde : Roskilde Universitet, 2002.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogForskningpeer review

TY - BOOK

T1 - Diskurs og magt

T2 - et eksempel fra en offentlig organisation under modernisering

AU - Sommer, Finn M.

AU - Gleerup, Janne

AU - Hjort, Katrin Erna

AU - Andersen, Anders Siig

PY - 2002

Y1 - 2002

M3 - Bog

BT - Diskurs og magt

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Sommer FM, Gleerup J, Hjort KE, Andersen AS. Diskurs og magt: et eksempel fra en offentlig organisation under modernisering. Roskilde: Roskilde Universitet, 2002. (Skriftserie fra erhvervs-og voksenuddannelsesgruppen; Nr. 126).