Peter Aagaard, John Storm Pedersen

Publikationsdato1 nov. 2015
StatusUdgivet - 1 nov. 2015

@misc{ccc218416e654589a8d4833a35c3d211,
title = "Dirigent eller marionetdukke?: De kommunale ledere er placeret mellem det strategiske ledelsesniveau og den daglige drift.",
abstract = "Reformstaten er en realitet. Fra 00’erne og frem til i dag har skiftende regeringer gennemf{\o}rt utallige reformer i den offentlige sektor: strukturreform, digitaliseringsreform, barnets reform, tilsynsreform og de mange andre reformer. Reformerne skal mobilisere ressourcer i den offentlige sektor, s{\aa} borgerne kan f{\aa} stadig flere og bedre ydelser for stort set de samme skattekroner. Derfor stadig st{\o}rre skoler og hospitaler. Med det f{\o}lger ogs{\aa} mere digitalisering og flere krav om dokumentation. Og flere reformer er p{\aa} vej. Men hvorfor denne reformstat?",
author = "Peter Aagaard and {Storm Pedersen}, John",
year = "2015",
month = "11",
day = "1",
type = "Other",

Dirigent eller marionetdukke? De kommunale ledere er placeret mellem det strategiske ledelsesniveau og den daglige drift. . / Aagaard, Peter; Storm Pedersen, John.

2015, kronik.

Publikation: AndetUdgivelser på nettet - Net-publikationFormidling

TY - ICOMM

T1 - Dirigent eller marionetdukke?

T2 - De kommunale ledere er placeret mellem det strategiske ledelsesniveau og den daglige drift.

AU - Aagaard, Peter

AU - Storm Pedersen, John

PY - 2015/11/1

Y1 - 2015/11/1

N2 - Reformstaten er en realitet. Fra 00’erne og frem til i dag har skiftende regeringer gennemført utallige reformer i den offentlige sektor: strukturreform, digitaliseringsreform, barnets reform, tilsynsreform og de mange andre reformer. Reformerne skal mobilisere ressourcer i den offentlige sektor, så borgerne kan få stadig flere og bedre ydelser for stort set de samme skattekroner. Derfor stadig større skoler og hospitaler. Med det følger også mere digitalisering og flere krav om dokumentation. Og flere reformer er på vej. Men hvorfor denne reformstat?

AB - Reformstaten er en realitet. Fra 00’erne og frem til i dag har skiftende regeringer gennemført utallige reformer i den offentlige sektor: strukturreform, digitaliseringsreform, barnets reform, tilsynsreform og de mange andre reformer. Reformerne skal mobilisere ressourcer i den offentlige sektor, så borgerne kan få stadig flere og bedre ydelser for stort set de samme skattekroner. Derfor stadig større skoler og hospitaler. Med det følger også mere digitalisering og flere krav om dokumentation. Og flere reformer er på vej. Men hvorfor denne reformstat?

M3 - Udgivelser på nettet - Net-publikation