Dilemmaer i de nordiske landes ungdomsuddannelser

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til rapportRådgivning

Resumé

TitelDen nye nordiske skole : Et nordisk perspektiv på dagtilbud, skole og uddannelse
    RedaktørerThomas Bech Hansen, Mads Viskum
    ForlagUndervisningsministeriet
    Publikationsdato2013
    Sider53-55
    ISBN (Elektronisk)978-87-603-2977-7
    StatusUdgivet - 2013

Jørgensen, C. H. (2013). Dilemmaer i de nordiske landes ungdomsuddannelser. I T. B. Hansen, & M. Viskum (red.), Den nye nordiske skole: Et nordisk perspektiv på dagtilbud, skole og uddannelse (s. 53-55). Undervisningsministeriet.
    Jørgensen, Christian Helms. / Dilemmaer i de nordiske landes ungdomsuddannelser. Den nye nordiske skole: Et nordisk perspektiv på dagtilbud, skole og uddannelse. red. / Thomas Bech Hansen ; Mads Viskum. Undervisningsministeriet, 2013. s. 53-55
    @inbook{c64b27d6f5744340950349036b4d6fe5,
    title = "Dilemmaer i de nordiske landes ungdomsuddannelser",
    abstract = "De nordiske lande er f{\ae}lles om at ville sikre alle unge en uddannelse – men vi l{\o}ser opgaven p{\aa} helt forskellig vis. Lektor Christian Helms J{\o}rgensen giver et bud p{\aa}, hvad de nordiske lande kan l{\ae}re af hinanden.",
    author = "J{\o}rgensen, {Christian Helms}",
    year = "2013",
    pages = "53--55",
    editor = "Hansen, {Thomas Bech} and Mads Viskum",
    booktitle = "Den nye nordiske skole",
    publisher = "Undervisningsministeriet",

Jørgensen, CH 2013, Dilemmaer i de nordiske landes ungdomsuddannelser. i TB Hansen & M Viskum (red), Den nye nordiske skole: Et nordisk perspektiv på dagtilbud, skole og uddannelse. Undervisningsministeriet, s. 53-55.

Dilemmaer i de nordiske landes ungdomsuddannelser. / Jørgensen, Christian Helms.

Den nye nordiske skole: Et nordisk perspektiv på dagtilbud, skole og uddannelse. red. / Thomas Bech Hansen; Mads Viskum. Undervisningsministeriet, 2013. s. 53-55.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til rapportRådgivning

TY - GEN

T1 - Dilemmaer i de nordiske landes ungdomsuddannelser

AU - Jørgensen, Christian Helms

PY - 2013

Y1 - 2013

N2 - De nordiske lande er fælles om at ville sikre alle unge en uddannelse – men vi løser opgaven på helt forskellig vis. Lektor Christian Helms Jørgensen giver et bud på, hvad de nordiske lande kan lære af hinanden.

AB - De nordiske lande er fælles om at ville sikre alle unge en uddannelse – men vi løser opgaven på helt forskellig vis. Lektor Christian Helms Jørgensen giver et bud på, hvad de nordiske lande kan lære af hinanden.

M3 - Bidrag til rapport

SP - 53

EP - 55

BT - Den nye nordiske skole