Digital Eksamen

Rette opgave offline

Simon Heilesen (Producent)

Publikation: Bidrag der ikke har en tekstformLyd og/eller billed produktion (digital)Undervisning

Publikationsdato2016
Udgivelses stedRoskilde
PublikationsmedierVideo
Størrelse5:38
StatusUdgivet - 2016

• Brugervejledning
  • Digital Eksamen

Heilesen, S. (Producent). (2016). Digital Eksamen: Rette opgave offline. Lyd og/eller billed produktion (digital), Roskilde: Roskilde Universitet. Hentet fra https://video.ruc.dk/media/t/0_6rcw26v4
Heilesen, Simon (Producent). / Digital Eksamen : Rette opgave offline. [Lyd og/eller billed produktion (digital)].
@misc{c00a4341801147e4a36b8753da3fba45,
title = "Digital Eksamen: Rette opgave offline",
keywords = "Brugervejledning, Digital Eksamen",
author = "Simon Heilesen",
year = "2016",
publisher = "Roskilde Universitet",

Heilesen, S, Digital Eksamen: Rette opgave offline, 2016, Lyd og/eller billed produktion (digital), Roskilde Universitet, Roskilde.
Digital Eksamen : Rette opgave offline. Heilesen, Simon (Producent). 2016. Roskilde : Roskilde Universitet.

TY - ADVS

T1 - Digital Eksamen

T2 - Rette opgave offline

A2 - Heilesen, Simon

PY - 2016

Y1 - 2016

KW - Brugervejledning

KW - Digital Eksamen

M3 - Lyd og/eller billed produktion (digital)

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Heilesen S (Producent). Digital Eksamen: Rette opgave offline Roskilde: Roskilde Universitet. 2016.