Die Ferienhauslandschaft

Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    StatusUdgivet - 2000
    NavnPublikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Forskningsrapport
    Nummer120
    ISSN1395-1904

Tress, G. (2000). Die Ferienhauslandschaft: motivationen, Umweltauswirkungen und Leitbilder im Ferienhaustourismus in Dänemark. Roskilde: Roskilde Universitet. Publikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Forskningsrapport, Nr. 120
    Tress, Gunther. / Die Ferienhauslandschaft : motivationen, Umweltauswirkungen und Leitbilder im Ferienhaustourismus in Dänemark. Roskilde : Roskilde Universitet, 2000. (Publikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Forskningsrapport; Nr. 120).
    @phdthesis{238e207052ca11dbb97a000ea68e967b,
    title = "Die Ferienhauslandschaft: motivationen, Umweltauswirkungen und Leitbilder im Ferienhaustourismus in D{\"a}nemark",
    author = "Gunther Tress",
    year = "2000",
    language = "Tysk",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Tress, G 2000, Die Ferienhauslandschaft: motivationen, Umweltauswirkungen und Leitbilder im Ferienhaustourismus in Dänemark. Publikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Forskningsrapport, nr. 120, Roskilde Universitet, Roskilde.

Die Ferienhauslandschaft : motivationen, Umweltauswirkungen und Leitbilder im Ferienhaustourismus in Dänemark. / Tress, Gunther.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

TY - BOOK

T1 - Die Ferienhauslandschaft

T2 - motivationen, Umweltauswirkungen und Leitbilder im Ferienhaustourismus in Dänemark

AU - Tress, Gunther

PY - 2000

Y1 - 2000

M3 - Ph.d.-afhandling

BT - Die Ferienhauslandschaft

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Tress G. Die Ferienhauslandschaft: motivationen, Umweltauswirkungen und Leitbilder im Ferienhaustourismus in Dänemark. Roskilde: Roskilde Universitet, 2000. (Publikationer fra Institut for geografi og internationale udviklingsstudier. Forskningsrapport; Nr. 120).