Dialogue and participation in producing and communicating knowledge

issues of validation and ethics in research design and practice

Publikation: KonferencebidragPaperForskningpeer review

OriginalsprogEngelsk
    Publikationsdato29 okt. 2012
    StatusUdgivet - 29 okt. 2012
    BegivenhedSymposium on Reflexive Strategies for Collaborative Research - Roskilde Universitet, Roskilde, Danmark
    Varighed: 29 okt. 201230 okt. 2012

SymposiumSymposium on Reflexive Strategies for Collaborative Research
    LokationRoskilde Universitet
    LandDanmark
    ByRoskilde
    Periode29/10/201230/10/2012
    AndetForskringssymposium med offentligt foredrag af Kenneth Gergenog bogreception
    Internetadresse

• samproduceret viden
    • 'othering'
    • etik

Pedersen, C. H., & Olesen, B. R. (2012). Dialogue and participation in producing and communicating knowledge: issues of validation and ethics in research design and practice. Afhandling præsenteret på Symposium on Reflexive Strategies for Collaborative Research, Roskilde, Danmark.
    @conference{13571dad52c147629036812fdb08457e,
    title = "Dialogue and participation in producing and communicating knowledge: issues of validation and ethics in research design and practice",
    keywords = "samproduceret viden, 'othering', etik",
    author = "Pedersen, {Chistina Hee} and Olesen, {Birgitte Ravn}",
    year = "2012",
    month = "10",
    day = "29",
    language = "English",
    note = "null ; Conference date: 29-10-2012 Through 30-10-2012",
    url = "http://www.ruc.dk/institutter/cbit/forskning/dialogic-communication/symposium-on-reflexive-strategies-for-collaborative-research/",

Pedersen, CH & Olesen, BR 2012, 'Dialogue and participation in producing and communicating knowledge: issues of validation and ethics in research design and practice' Paper fremlagt ved Symposium on Reflexive Strategies for Collaborative Research, Roskilde, Danmark, 29/10/2012 - 30/10/2012, .

Dialogue and participation in producing and communicating knowledge : issues of validation and ethics in research design and practice. / Pedersen, Chistina Hee; Olesen, Birgitte Ravn.

Publikation: KonferencebidragPaperForskningpeer review

TY - CONF

T1 - Dialogue and participation in producing and communicating knowledge

T2 - issues of validation and ethics in research design and practice

AU - Pedersen, Chistina Hee

AU - Olesen, Birgitte Ravn

PY - 2012/10/29

Y1 - 2012/10/29

KW - samproduceret viden

KW - 'othering'

KW - etik

M3 - Paper

Pedersen CH, Olesen BR. Dialogue and participation in producing and communicating knowledge: issues of validation and ethics in research design and practice. 2012. Afhandling præsenteret på Symposium on Reflexive Strategies for Collaborative Research, Roskilde, Danmark.