Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TitelAt begribe og bevæge kommunikationsprocesser : om metoder i forskningspraksis
    RedaktørerHenriette Christrup, Arne Thing Mortensen, Christina Hee Pedersen
    Udgivelses stedRoskilde
    ForlagRoskilde Universitet
    Publikationsdato2001
    Sider65-96
    ISBN (Trykt)87-7349-521-2
    StatusUdgivet - 2001
    NavnPapirer om faglig formidling
    Nummer47
    ISSN0901-5671

Pedersen, C. H. (2001). Dialogens potentialer reflektionens bevægelser: en vandring gennem erkendelsesrum. I H. Christrup, A. T. Mortensen, & C. H. Pedersen (red.), At begribe og bevæge kommunikationsprocesser: om metoder i forskningspraksis (s. 65-96). Roskilde: Roskilde Universitet. Papirer om faglig formidling, Nr. 47
    Pedersen, Christina Hee. / Dialogens potentialer reflektionens bevægelser : en vandring gennem erkendelsesrum. At begribe og bevæge kommunikationsprocesser: om metoder i forskningspraksis. red. / Henriette Christrup ; Arne Thing Mortensen ; Christina Hee Pedersen. Roskilde : Roskilde Universitet, 2001. s. 65-96 (Papirer om faglig formidling; Nr. 47).
    @inbook{dd56d1c052be11dba4bc000ea68e967b,
    title = "Dialogens potentialer reflektionens bev{\ae}gelser: en vandring gennem erkendelsesrum",
    author = "Pedersen, {Christina Hee}",
    year = "2001",
    isbn = "87-7349-521-2",
    pages = "65--96",
    editor = "Henriette Christrup and Mortensen, {Arne Thing} and Pedersen, {Christina Hee}",
    booktitle = "At begribe og bev{\ae}ge kommunikationsprocesser",
    publisher = "Roskilde Universitet",

Pedersen, CH 2001, Dialogens potentialer reflektionens bevægelser: en vandring gennem erkendelsesrum. i H Christrup, AT Mortensen & CH Pedersen (red), At begribe og bevæge kommunikationsprocesser: om metoder i forskningspraksis. Roskilde Universitet, Roskilde, Papirer om faglig formidling, nr. 47, s. 65-96.

Dialogens potentialer reflektionens bevægelser : en vandring gennem erkendelsesrum. / Pedersen, Christina Hee.

At begribe og bevæge kommunikationsprocesser: om metoder i forskningspraksis. red. / Henriette Christrup; Arne Thing Mortensen; Christina Hee Pedersen. Roskilde : Roskilde Universitet, 2001. s. 65-96.

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

TY - CHAP

T1 - Dialogens potentialer reflektionens bevægelser

T2 - en vandring gennem erkendelsesrum

AU - Pedersen, Christina Hee

PY - 2001

Y1 - 2001

M3 - Bidrag til bog/antologi

SN - 87-7349-521-2

SP - 65

EP - 96

BT - At begribe og bevæge kommunikationsprocesser

A2 - Christrup, Henriette

A2 - Mortensen, Arne Thing

A2 - Pedersen, Christina Hee

PB - Roskilde Universitet

CY - Roskilde

Pedersen CH. Dialogens potentialer reflektionens bevægelser: en vandring gennem erkendelsesrum. I Christrup H, Mortensen AT, Pedersen CH, red., At begribe og bevæge kommunikationsprocesser: om metoder i forskningspraksis. Roskilde: Roskilde Universitet. 2001. s. 65-96. (Papirer om faglig formidling; Nr. 47).