Hans H. K. Sønderstrup-Andersen, Steen Weber, Chr. Rud Pedersen, Jette Lundtang Paulsen

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til rapportForskning

OriginalsprogEngelsk
TitelSystems Analysis Department : Annual Report 2000
RedaktørerHans Larsen, Nijs Jan Duijm, Charlotte Olsson, Elin Jensen
ForlagDanmarks Tekniske Universitet, Risø Nationallaboratoriet for Bæredygtig Energi
Publikationsdatomaj 2001
Sider20
ISBN (Trykt)87-550-2793-8
ISBN (Elektronisk)87-550-2799-7
StatusUdgivet - maj 2001
Udgivet eksterntJa
NavnRISØ-R
NummerRisø-R-1230(EN)
ISSN0106-2840

Sønderstrup-Andersen, H. H. K., Weber, S., Pedersen, C. R., & Paulsen, J. L. (2001). Development of a user interface for a dual band radio for the Danish national railways. I H. Larsen, N. J. Duijm, C. Olsson, & E. Jensen (red.), Systems Analysis Department: Annual Report 2000 (s. 20). Danmarks Tekniske Universitet, Risø Nationallaboratoriet for Bæredygtig Energi. RISØ-R, Nr. Risø-R-1230(EN)
Sønderstrup-Andersen, Hans H. K. ; Weber, Steen ; Pedersen, Chr. Rud ; Paulsen, Jette Lundtang. / Development of a user interface for a dual band radio for the Danish national railways. Systems Analysis Department: Annual Report 2000. red. / Hans Larsen ; Nijs Jan Duijm ; Charlotte Olsson ; Elin Jensen. Danmarks Tekniske Universitet, Risø Nationallaboratoriet for Bæredygtig Energi, 2001. s. 20 (RISØ-R; Nr. Risø-R-1230(EN)).
@inbook{e880793ecb904d87849b2d2811d178a2,
title = "Development of a user interface for a dual band radio for the Danish national railways",
author = "S{\o}nderstrup-Andersen, {Hans H. K.} and Steen Weber and Pedersen, {Chr. Rud} and Paulsen, {Jette Lundtang}",
year = "2001",
month = "5",
language = "English",
isbn = "87-550-2793-8",
pages = "20",
editor = "Hans Larsen and Duijm, {Nijs Jan} and Charlotte Olsson and Elin Jensen",
booktitle = "Systems Analysis Department",
publisher = "Danmarks Tekniske Universitet, Ris{\o} Nationallaboratoriet for B{\ae}redygtig Energi",

Sønderstrup-Andersen, HHK, Weber, S, Pedersen, CR & Paulsen, JL 2001, Development of a user interface for a dual band radio for the Danish national railways. i H Larsen, NJ Duijm, C Olsson & E Jensen (red), Systems Analysis Department: Annual Report 2000. Danmarks Tekniske Universitet, Risø Nationallaboratoriet for Bæredygtig Energi, RISØ-R, nr. Risø-R-1230(EN), s. 20.

Development of a user interface for a dual band radio for the Danish national railways. / Sønderstrup-Andersen, Hans H. K.; Weber, Steen; Pedersen, Chr. Rud; Paulsen, Jette Lundtang.

Systems Analysis Department: Annual Report 2000. red. / Hans Larsen; Nijs Jan Duijm; Charlotte Olsson; Elin Jensen. Danmarks Tekniske Universitet, Risø Nationallaboratoriet for Bæredygtig Energi, 2001. s. 20 (RISØ-R; Nr. Risø-R-1230(EN)).

Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til rapportForskning

TY - GEN

T1 - Development of a user interface for a dual band radio for the Danish national railways

AU - Sønderstrup-Andersen, Hans H. K.

AU - Weber, Steen

AU - Pedersen, Chr. Rud

AU - Paulsen, Jette Lundtang

PY - 2001/5

Y1 - 2001/5

M3 - Report chapter

SN - 87-550-2793-8

SP - 20

BT - Systems Analysis Department

A2 - Larsen, Hans

A2 - Duijm, Nijs Jan

A2 - Olsson, Charlotte

A2 - Jensen, Elin

PB - Danmarks Tekniske Universitet, Risø Nationallaboratoriet for Bæredygtig Energi

Sønderstrup-Andersen HHK, Weber S, Pedersen CR, Paulsen JL. Development of a user interface for a dual band radio for the Danish national railways. I Larsen H, Duijm NJ, Olsson C, Jensen E, red., Systems Analysis Department: Annual Report 2000. Danmarks Tekniske Universitet, Risø Nationallaboratoriet for Bæredygtig Energi. 2001. s. 20. (RISØ-R; Nr. Risø-R-1230(EN)).