"Det skal give mening...": Rapport om "Grundforløbspakker for elever som har behov for udvikling af faglige, personlige og sociale kompetencer for at opnå et grundforløb"

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportRådgivningpeer review

Resumé

Udgivelses stedRoskilde
ForlagSlagteriskolen i Roskilde
StatusUdgivet - 2009

@book{d685f160db8111de9ff5000ea68e967b,
title = "{"}Det skal give mening...{"}: Rapport om {"}Grundforl{\o}bspakker for elever som har behov for udvikling af faglige, personlige og sociale kompetencer for at opn{\aa} et grundforl{\o}b{"}",
abstract = "Evaluering og analyse af erfaringerne med udvikling og gennemf{\o}relse af grundforl{\o}bspakker. Det unders{\o}ges hvad der har bidraget til den store genemf{\o}rselsprocent, og det konkluderes at udviklingen af en anden l{\ae}ringskultur end den der l{\ae}gges op til i Reform 2000 og som giver den specifikke elevgruppe - p{\aa} baggrund af deres livs- og l{\ae}ringshistorie - s{\ae}rlige muligheder for deltagelse og l{\ae}ring har bidraget til resultaterne.",
author = "Pedersen, {Michael Svendsen}",
year = "2009",
publisher = "Slagteriskolen i Roskilde",

"Det skal give mening..." : Rapport om "Grundforløbspakker for elever som har behov for udvikling af faglige, personlige og sociale kompetencer for at opnå et grundforløb". / Pedersen, Michael Svendsen.

Roskilde : Slagteriskolen i Roskilde, 2009. 66 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportRådgivningpeer review

TY - RPRT

T1 - "Det skal give mening..."

T2 - Rapport om "Grundforløbspakker for elever som har behov for udvikling af faglige, personlige og sociale kompetencer for at opnå et grundforløb"

AU - Pedersen, Michael Svendsen

PY - 2009

Y1 - 2009

N2 - Evaluering og analyse af erfaringerne med udvikling og gennemførelse af grundforløbspakker. Det undersøges hvad der har bidraget til den store genemførselsprocent, og det konkluderes at udviklingen af en anden læringskultur end den der lægges op til i Reform 2000 og som giver den specifikke elevgruppe - på baggrund af deres livs- og læringshistorie - særlige muligheder for deltagelse og læring har bidraget til resultaterne.

AB - Evaluering og analyse af erfaringerne med udvikling og gennemførelse af grundforløbspakker. Det undersøges hvad der har bidraget til den store genemførselsprocent, og det konkluderes at udviklingen af en anden læringskultur end den der lægges op til i Reform 2000 og som giver den specifikke elevgruppe - på baggrund af deres livs- og læringshistorie - særlige muligheder for deltagelse og læring har bidraget til resultaterne.

M3 - Rapport

BT - "Det skal give mening..."

PB - Slagteriskolen i Roskilde

CY - Roskilde