Det narrative livshistoriske interview

NavnSkriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen
    Nummer118
    ISSN1395-6833

Andersen, A. S., & Larsen, K. T. (2001). Det narrative livshistoriske interview: introduktion til Fritz Schützes teoretiske og metodologiske arbejde. Frederiksberg: Roskilde Universitetsforlag. Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen, Nr. 118
    Andersen, Anders Siig ; Larsen, Kirsten Trads. / Det narrative livshistoriske interview : introduktion til Fritz Schützes teoretiske og metodologiske arbejde. Frederiksberg : Roskilde Universitetsforlag, 2001. 72 s. (Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen; Nr. 118).
    @book{9961eb4052ae11dbae81000ea68e967b,
    title = "Det narrative livshistoriske interview: introduktion til Fritz Sch{\"u}tzes teoretiske og metodologiske arbejde",
    author = "Andersen, {Anders Siig} and Larsen, {Kirsten Trads}",
    year = "2001",
    publisher = "Roskilde Universitetsforlag",

Andersen, AS & Larsen, KT 2001, Det narrative livshistoriske interview: introduktion til Fritz Schützes teoretiske og metodologiske arbejde. Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen, nr. 118, Roskilde Universitetsforlag, Frederiksberg.

Det narrative livshistoriske interview : introduktion til Fritz Schützes teoretiske og metodologiske arbejde. / Andersen, Anders Siig; Larsen, Kirsten Trads.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportRapportForskningpeer review

TY - RPRT

T1 - Det narrative livshistoriske interview

T2 - introduktion til Fritz Schützes teoretiske og metodologiske arbejde

AU - Andersen, Anders Siig

AU - Larsen, Kirsten Trads

PY - 2001

Y1 - 2001

M3 - Rapport

BT - Det narrative livshistoriske interview

PB - Roskilde Universitetsforlag

CY - Frederiksberg

Andersen AS, Larsen KT. Det narrative livshistoriske interview: introduktion til Fritz Schützes teoretiske og metodologiske arbejde. Frederiksberg: Roskilde Universitetsforlag, 2001. 72 s. (Skriftserie fra Erhvervs- og voksenuddannelsesgruppen; Nr. 118).