Det mærkede sted

• ligestilling
    • aktionsforskning
    • repræsentation

Larsen, J. K. (2003). Det mærkede sted: Køn, krop og arbejdspladsrelationer. Frederiksberg: Roskilde Universitetsforlag.
    Larsen, Jo Krøjer. / Det mærkede sted : Køn, krop og arbejdspladsrelationer. Frederiksberg : Roskilde Universitetsforlag, 2003. 150 s.
    @phdthesis{a29644b052ca11dbb97a000ea68e967b,
    title = "Det m{\ae}rkede sted: K{\o}n, krop og arbejdspladsrelationer",
    abstract = "Afhandlingen unders{\o}ger k{\o}nnede subjektiveringsprocesser i arebjdslivet. Med afs{\ae}r i sp{\o}rgsm{\aa}let om k{\o}n og ligestilling som en del af tillidsrepr{\ae}sentanters faglige arbejde retter afhandlingens fokus sig mid, hvordan kroppen - som et sansende og f{\o}lende element - kan indplaceres og forst{\aa}s i to dimensioner: dels i produktionen af videnskab og dels i en analyse af subjektiveringsprocesser i m{\ae}nds og kvinders arbejdsliv.",
    keywords = "K{\o}n, krop, arbejdsliv, subjektivering, poststrukturalisme, ligestilling, aktionsforskning, repr{\ae}sentation, Gender, bodies, working life, post structuralism, gender equality, action research, representation",
    author = "Larsen, {Jo Kr{\o}jer}",
    year = "2003",
    isbn = "87-91387-04-3",
    publisher = "Roskilde Universitetsforlag",

Larsen, JK 2003, Det mærkede sted: Køn, krop og arbejdspladsrelationer. Roskilde Universitetsforlag, Frederiksberg.

Det mærkede sted : Køn, krop og arbejdspladsrelationer. / Larsen, Jo Krøjer.

Frederiksberg : Roskilde Universitetsforlag, 2003. 150 s.

Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

TY - BOOK

T1 - Det mærkede sted

T2 - Køn, krop og arbejdspladsrelationer

AU - Larsen, Jo Krøjer

PY - 2003

Y1 - 2003

N2 - Afhandlingen undersøger kønnede subjektiveringsprocesser i arebjdslivet. Med afsær i spørgsmålet om køn og ligestilling som en del af tillidsrepræsentanters faglige arbejde retter afhandlingens fokus sig mid, hvordan kroppen - som et sansende og følende element - kan indplaceres og forstås i to dimensioner: dels i produktionen af videnskab og dels i en analyse af subjektiveringsprocesser i mænds og kvinders arbejdsliv.

AB - Afhandlingen undersøger kønnede subjektiveringsprocesser i arebjdslivet. Med afsær i spørgsmålet om køn og ligestilling som en del af tillidsrepræsentanters faglige arbejde retter afhandlingens fokus sig mid, hvordan kroppen - som et sansende og følende element - kan indplaceres og forstås i to dimensioner: dels i produktionen af videnskab og dels i en analyse af subjektiveringsprocesser i mænds og kvinders arbejdsliv.

KW - Køn

KW - krop

KW - arbejdsliv

KW - subjektivering

KW - poststrukturalisme

KW - ligestilling

KW - aktionsforskning

KW - repræsentation

KW - Gender

KW - bodies

KW - working life

KW - post structuralism

KW - gender equality

KW - action research

KW - representation

M3 - Ph.d.-afhandling

SN - 87-91387-04-3

BT - Det mærkede sted

PB - Roskilde Universitetsforlag

CY - Frederiksberg

Larsen JK. Det mærkede sted: Køn, krop og arbejdspladsrelationer. Frederiksberg: Roskilde Universitetsforlag, 2003. 150 s.